Να προχωρήσει η ανακατασκευή του Α.Τ. Λέρου, ζήτησε η Μ. Ιατρίδη από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελ. Οικονόμου

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, στον οποίο έθεσε τα ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Δωδεκανήσου.

Αρχικά, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ζήτησε από τον Υφυπουργό να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, με την ολοκλήρωση της μελέτης των έργων επισκευής και αναμόρφωσης του.

Η Μίκα Ιατρίδη έθεσε ακόμα το θέμα της επίλυσης της στέγασης των συνοριοφυλάκων στο Καστελλόριζο καθώς και την περαιτέρω ενίσχυση με προσωπικό και εξοπλισμό των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Δωδεκανήσου, σύμφωνα και με τις επιστολές των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

«Είχα την ευκαιρία να θέσω σήμερα στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου σειρά θεμάτων, σύμφωνα με τις ενημερώσεις που έχω από τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού μας – και ευχαριστώ τους Προέδρους, κ.κ. Μανώλη Ανδρουλάκη και Πέτρο Τολόζη και τα μέλη των Ενώσεων για αυτό.

Η ασφάλεια των πολιτών και η καλύτερη δυνατή λειτουργία της Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα είναι θέματα βασικής προτεραιότητας, ειδικά σε μια ακριτική νησιωτική περιοχή όπως η δική μας!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα