Ν. Τσουκαλάς: Έχουμε ορμή κι ενθουσιασμό για το σχεδιασμό της πενταετίας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Την 18η Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου (audio)

Την πρώτη πανηγυρική συνάντηση των εκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής του «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», συγκάλεσε χθες ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Την πρώτη συνάντηση σε πανηγυρικό κλίμα των νεοεκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής του «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», συγκάλεσε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Τσουκαλάς, ήταν εξαιρετικό το κλίμα μεταξύ των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων, δεν έλλειψαν και οι ατάκες – όπως είπε-, φάνηκε η καλή “χημεία” όλων των παριστάμενων, ενώ αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της πενταετίας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχοντας στο τιμόνι τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, με το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει τις δύο προηγούμενες θητείες.

“Είμαστε καλή πάστα, καλή μαγιά ανθρώπων στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και με τη δυναμική του κ. Χατζημάρκου θα προχωρήσουμε στο σχεδιασμό που έχει θέσει. Έχουμε ορμή και ενθουσιασμό για αυτή τη διαδρομή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου εξελέγησαν 12 σύμβουλοι.

Η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου θα γίνει στη Σύρο στις 18 Δεκεμβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα