Ν. Νικολής στον RV: «Τεράστια η συμβολή της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου και στον Αθλητισμό» (ΗΧ)

Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς στεναχωριούνται όταν γίνονται έργα. Εμείς θα τους απαντάμε με έργα

Οργισμένη ήταν η απάντηση του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Αθλητισμού κ. Νίκου Νικολή στον «αέρα» του Real Voice 99.5, αναφορικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τo ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ που μόλις κατασκευάστηκε στο Ζηπάρι της Κω.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Ανοιχτή Γραμμή» με τον Γιάννη Μηνατσή και την Δέσποινα Κουλούμπρη εξήγησε ότι επρόκειτο για βανδαλισμούς και για κάποιες γραμμές που ξέβαψαν λόγω βροχόπτωσης, καθώς δεν είχαν προλάβει να στεγνώσουν.

Αναλυτικότερα ο κ. Νικολής σημείωσε αρχικά: «Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς στεναχωριούνται όταν γίνονται έργα. Είναι ένα φαινόμενο της Ελλάδας. Περιμένουν 20 – 30 χρόνια να γίνουν έργα. Ήρθε ο Γιώργος Χατζημάρκος και κάνουμε διάφορα έργα, ιδιαίτερα αθλητικά, το οποίο να ξανατονίσουμε δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Αγαπάμε τον κόσμο, αγαπάμε περισσότερο τα παιδιά και προσπαθούμε να φτιάξουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, για να μπορούν να αθλούνται. Είναι χρήματα που θα μπορούσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε αλλού, αλλά τα χρησιμοποιούμαι εκεί για τα παιδιά».

Παράλληλα υποστήριξε πως

«φτιάξαμε τρία πανέμορφα γήπεδα. Μπορεί να λένε κάποιοι ότι καθυστερήσαμε, αλλά ας μην ξεχνάμε τι περάσαμε με την πανδημία. Πρώτη προτεραιότητα στα ανοιχτά γήπεδα είναι να κατασκευαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γλιστράνε, για να προστατεύσουμε τα παιδιά. Έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά, με πάρα πολύ καλό υλικό και σε περίοδο που είναι χειμώνας. Μπορεί λόγω καιρού να χάλασαν οι γραμμές, αλλά ο εργολάβος ήταν εκεί και τα επιδιόρθωσε όλα. Από τη στιγμή που παραδόθηκαν έγιναν ζημιές στα γήπεδα. Έκαναν και βανδαλισμούς. Αύριο ο εργολάβος θα βρίσκεται στην Κω για να παραδώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες το έργο. Τα έφτιαξε όλα για να μην παραπονιέται κανείς».

 

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και με όσους έκαναν ανυπόστατες καταγγελίες:

«Βγαίνει ο καθένας και μας βρίζει χωρίς να έχει ιδέα τι έχει συμβεί. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνταν 20 χρόνια με τον αθλητισμό και δεν έχουν κάνει τίποτα. Ένα μηδενικό έχουν παραδώσει στο νησί της Κω. Και έρχονται να κατακρίνουν εμάς που προσπαθούμε να κάνουμε έργα. Αλλά εμείς θα τους απαντάμε με έργα. Τώρα έρχονται τα καλύτερα στο νησί της Κω. Ας ονειρεύονται, θα τους απαντήσουμε σύντομα» και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας ότι «υπάρχουν άνθρωποι που όταν προσπαθείς να κάνεις καλό για τον τόπο βρίσκουν εμπόδια. Ευτυχώς αυτοί που αντιδρούν και κάνουν την κακή κριτική είναι ελάχιστοι».

Ο κ. Νικολής αναφέρθηκε και στα άλλα έργα πνοής στον αθλητισμό όπως τα γήπεδα τένις στη Ρόδο:

«Τα δύο γήπεδα τένις στο Έλλη είναι ένα στολίδι για το κέντρο, μια εργολαβία που μόλις τελείωσε. Δεν ήταν μόνο αυτά. Ήταν και στο Καρακόνερο στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ που φτιάξαμε ένα καινούργιο γήπεδο χωμάτινο και τα τέσσερα γήπεδα που υπάρχουν τα οποία τα κάναμε ανακατασκευή. Όπως μας είπε ο πρόεδρο του ΡΟΑ έχει αυξηθεί πλέον τόσο πολύ ο αριθμός των παιδιών, οπότε θέλουμε κι άλλα γήπεδα τώρα».

Επίσης εξήγησε ότι βρίσκονται εν εξελίξει και έργα ηλεκτροφωτισμού σε ποδοσφαιρικά γήπεδα: «Προχωρούν και οι εννιά εργολαβίες ηλεκτροφωτισμού που έχει βγάλει η περιφέρεια στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Ήδη τα πέντε γήπεδα προχωρούν και για τα άλλα τέσσερα ήρθε προχθές ο εργολάβος από τα Τρίκαλα. Τα είδαμε και αυτά και μας υποσχέθηκε ότι μέχρι τέλος του καλοκαιριού θα τα έχει παραδώσει, για να μπορούν τα παιδιά να προπονούνται και τις βραδινές ώρες, γιατί έχουμε πρόβλημα σε αρκετά γήπεδα».

Τέλος ο κ. Νικολής σημείωσε πως «αυτά που υποσχόμαστε τα υλοποιούμε. Μπορεί να είναι δύσκολα χρόνια, αλλά είμαστε εδώ, εργαζόμαστε για να προσφέρουμε στη νεολαία και σε όλους τους ανθρώπους».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα