Μησοτάκης στο ITV: Μία εβδομάδα δωρεάν στη Ρόδο για όσους έχασαν τις διακοπές λόγω της πυρκαγιάς

Μετά από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο

«Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασίες με τις τοπικές αρχές, θα προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο» για όλους όσοι τις έχασαν λόγω των πυρκαγιών, δήλωσε ο πρωθυποργός μιλώντας στο βρετανικό κανάλι ITV.

Ο πρωθυπουργός διευκρίνισε πως οι τουρίστες που το επιθυμούν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη Ρόδο του χρόνου την άνοιξη για να ευχαριστηθούν το νησί και τις ομορφιές του.

«Η Ρόδος σήμερα είναι πιο φιλόξενη από ποτέ, το νησί επέστρεψε στην κανονικότητα» τόνισε ο πρωθυπουργός και προσκάλεσε τους Βρετανούς τουρίστες να επισκεφτούν την Ελλάδα.

 

Στην ανακοίνωση του Πρωθυπουργού αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στα social media ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος:

“Για όσους επισκέπτες μας διέκοψαν τις διακοπές τους στη Ρόδο, προσφέρουμε δωρεάν μία εβδομάδα διακοπών στον χρόνο που αυτοί θα επιλέξουν μεταξύ του φθινοπώρου 2023 ή εντός του 2024. Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να επιστρέψουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα τόπο που τους έδειξε σεβασμό και τους προσέφερε ασφάλεια και αγάπη σε δύσκολες ώρες.
Η ιδέα αυτή, που συζητήσαμε με τον Πρωθυπουργό την αμέσως επόμενη ημέρα των δασικών πυρκαγιών, σήμερα ανακοινώθηκε από τον ίδιο στην εκπομπή Good Morning Britain του ΙTV.
Στον Τουρισμό μας, που αποτελεί και την κινητήρια δύναμη της οικονομίας μας, επενδύσουμε με στόχο την ανάκτηση του οποίου εδάφους χάθηκε σε ένα δύσκολο δεκαπανθήμερο και αυτό θα το πετύχουμε με συνεχή δουλειά. Τώρα και σε όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Και με σύμμαχο, την κοινωνία που ξέρει, θέλει και μπορεί.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα