Μήνυση υπέβαλε η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου για ρίψη σκουπιδιών στο λόφο Αγ. Στεφάνου (φωτορεπορτάζ)

Ασυνείδητος συμπολίτης μας αν και θα μπορούσε απλώς με ένα τηλέφωνο να ζητήσει την απομάκρυνση της κουζίνας του από την Διεύθυνση Καθαριότητας, προτίμησε να την πετάξει σε δύσβατη περιοχή στον λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ).

Έπειτα από καταγγελία που έγινε από περιπατητή στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου, όχι μόνο αποκαταστάθηκε ο χώρος, αλλά υποβλήθηκε και μήνυση κατ’ αγνώστων.
Σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρμόδιος υπάλληλος της Διεύθυνσης Καθαριότητας κ. Νίκος Πίτσης αναφέρει τα εξής:

Από ανεύθυνο συμπολίτη μας , αδικαιολόγητο για αυτήν του την ενέργεια αλλά και επικίνδυνο όχι μόνο για την φύση και το περιβάλλον αλλά και λόγω της τοποθεσίας του συμβάντος σε μονοπάτια που μπορείς να πλησιάσεις μόνο με τα πόδια σε περιοχή του Μόντε Σμίθ πέταξε ότι απέμεινε από την ανακαίνιση της κουζίνας του και των ντουλαπιών του.

Η Δ/νση Καθαριότητας δέχτηκε από περιπατητή επώνυμη καταγγελία η οποία υπέβαλε και μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου για τον εντοπισμό του . Άμεσα οργανώθηκε η απομάκρυνσή τους και η αποκατάσταση του χώρου από την Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου.

Χρειαστήκαμε το ειδικό τρικυκλάκι της Δ/νσης για να πλησιάσουμε το σημείο 2 φορές.

Μπορούσε ένα απλό τηλέφωνο στην υπηρεσία για να του τα απομακρύνει…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα