Μήνυμα υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Παππά, για τις πανελλαδικές εξετάσεις

 

Μήνυμα  υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Παππά, για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το 2024 

Αγαπητοί μαθητές,

Σίγουρα οι Πανελλήνιες εξετάσεις, είναι μία, από τις πρώτες σημαντικές μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, ταυτόχρονα όμως, σηματοδοτούν και το ξεκίνημα, μιας διαφορετικής αφετηρίας.

Καταβάλατε προσπάθειες, επί σειρά ετών και ιδιαίτερα, τη χρονιά που διανύουμε. Μαζί σας, όλο αυτό το διάστημα, αγωνίστηκαν οι καθηγητές και οι οικογένειές σας. Εισέπραξαν μεγάλο μέρος της αγωνίας σας και σας παρείχαν πολλαπλή στήριξη, προωθώντας να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Αυτές τις μέρες, χρειάζεται να θωρακιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, ώστε ο δρόμος προς την επιτυχία, να είναι προσιτός. Να είσαστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας, θα δικαιωθούν.

Προσωπικά, σας εύχομαι ολόψυχα, καλή δύναμη και επιτυχίες. Πιστεύω απόλυτα στη δύναμή σας, στη δύναμη των νέων μας και στις επαρκείς γνώσεις που διδάσκονται στα σχολεία μας. Είσαστε δυνατή γενιά, ικανοί να πετύχετε αυτό που θέλετε. Η συνεχής προσπάθειά σας, είναι αυτή που επιβραβεύεται, μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει ελπίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα