Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Ρόδου Στράτου Καρίκη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν έναν κομβικό σταθμό στη ζωή των μαθητών και των μαθητριών που διαγωνίζονται. Σηματοδοτούν το τέλος της σχολικής ζωής και αποτελούν την έναρξη μιας νέας, συναρπαστικής πορείας προς την επίτευξη υψηλότερων στόχων στον κόσμο της γνώσης.

Εύχομαι από καρδιάς οι προσπάθειές και οι κόποι όλων των παιδιών να ανταμειφθούν. Μπορεί οι πανελλαδικές εξετάσεις να αποτελούν μία επίπονη και απαιτητική διαδικασία, όμως οι μαθητές και οι μαθήτριες με εφόδιά τους τις γνώσεις τους, τα όνειρά τους και έχοντας πίστη στον εαυτό τους, είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουν.

Και θα πρέπει πάντα να έχουν κατά νου, ότι δεν κρίνεται το μέλλον τους τις επόμενες μέρες. Οι ευκαιρίες προόδου και ανέλιξης δεν σταματούν εδώ. Θα έχουν μπροστά τους πολλές ακόμη ευκαιρίες να διεκδικήσουν την εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών τους.

Όλοι οι μελλοντικοί δρόμοι είναι ανοιχτοί για τα παιδιά μας. Δρόμοι με πολλές επιλογές. Και αυτός είναι ο δικός μας ρόλος, να ανοίγουμε λεωφόρους ευκαιριών για τους νέους και τις νέες.

Σε όλους τους υποψήφιους των πανελληνίων εξετάσεων, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς θέλω για μία ακόμη φορά να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα