Μήνυμα της Ελευθερίας Φτακλάκη για την 25η Μαρτίου

Στην Κάρπαθο βρίσκεται η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας

Από την Κάρπαθο, όπου βρίσκεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 1821, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Φτακλάκη, σε μήνυμά της αναφέρει:

Η μεγάλη διπλή γιορτή του Έθνους μας, που γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με τους αγώνες και την παρακαταθήκη των προγόνων μας, πρέπει να αποτελούν το φάρο που οδηγεί τα βήματά μας, αλλά παράλληλα μας δίνει την ευκαιρία για αναστοχασμό και κοινούς αγώνες.

Ο αγώνας του 1821 παραμένει διαχρονικός και επίκαιρος 202 χρόνια μετά την ιστορική Επανάσταση, μας εμπνέει και ταυτόχρονα μας διδάσκει, για να κερδίζουμε κάθε μάχη, να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση, να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία.

Πριν από δύο αιώνες, αγωνιστές της πατρίδας ύψωσαν το λάβαρο της ανεξαρτησίας και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα οργανωμένο κράτος, με διεθνή ακτινοβολία σε όλο τον κόσμο. Διακόσια δύο χρόνια μετά, η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Με ισχύ και κύρος σε ολόκληρο τον κόσμο. Και αυτό μας δίνει τη δύναμη να νιώθουμε υπερήφανοι για τα μεγάλα άλματα του Έθνους.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!

Χρόνια πολλά Δωδεκάνησα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα