Μίκα Ιατρίδη για αποτέλεσμα ευρωεκλογών: Ακούμε τα μηνύματα όλων των πολιτών, για να πάμε τη χώρα μπροστά

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών:

«Στη Δημοκρατία πρέπει να ακούμε τους πάντες. Και τους συμπολίτες μας που προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν, αλλά και όσους από τους συμπολίτες μας επέλεξαν την αποχή από την ψηφοφορία για τις Ευρωεκλογές.Και πρέπει να ακούμε τους πάντες, γιατί μόνο έτσι η χώρα μας μπορεί να πάει μπροστά!

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένουν η μοναδική, σταθερή και αξιόπιστη κυβερνητική επιλογή. Και παραμένουμε αξιόπιστη επιλογή γιατί έχουμε δείξει ότι είμαστε δίπλα στους πολίτες.Αυτό θα κάνουμε και τώρα, ώστε να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και να αφουγκραστούμε ακόμα καλύτερα τα πολυσύνθετα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.Προσωπικά, θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες Ευρωβουλευτές της Ν.Δ., είμαι σίγουρη ότι θα σχηματίσουν μια δυναμική ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο για το καλό της πατρίδας μας, όπως το ίδιο πιστεύω πως θα κάνουν και οι εκλεγέντες Ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων.

Θα ήθελα, ακόμα, να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Ν.Δ. για τον αγώνα που έδωσαν, και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.Σε μια χώρα σαν τη δική μας, κανείς δεν περισσεύει. Ακούμε όλους τους πολίτες και δυναμικά προχωράμε μπροστά, μια και, ανεξάρτητα από την αφετηρία του καθενός και της κάθε μιας από εμάς, ο κοινός στόχος είναι ένας: η πρόοδος της Ελλάδας μας, η καλυτέρευση της ζωής όλων μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα