Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο: «Εμείς δίνουμε τη δύναμη στην Ελλάδα μας να είναι ισχυρή στην Ευρώπη!»

Στην Πάτμο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο των περιοδειών της ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας είχε πολύ εγκάρδιες συνομιλίες με τους συμπατριώτες της, ενώ είχε συνάντηση με το Δήμαρχο της Πάτμου, Νικήτα Τσαμπαλάκη, και στελέχη της παράταξης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Εδώ, από την Πάτμο, το νησί της Αποκάλυψης, διαπιστώνουμε κάθε φορά ότι εμείς δίνουμε τη δύναμη στην Ελλάδα να είναι ισχυρή στην Ευρώπη!

Έχουν γίνει πολλά για τη νησιωτική Ελλάδα, και πολλά από αυτά τα οφείλουμε στην μεγάλη απόφαση της παράταξης μας και του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή, να βάλει τη χώρα μας στην Ευρώπη. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα.

Στις συζητήσεις μου με τους συμπατριώτες μου και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης σημείωσα ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, την ίδια προετοιμασία και την ίδια αξιοπιστία τη δυναμική πορεία μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για αυτό, μακριά από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, εμείς συμμετέχουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και με την ψήφο μας στη Νέα Δημοκρατία ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα