Μία τεράστια αγιογραφία με τον Άη Γιώργη τοποθετήθηκε στα βράχια του Καστελλορίζου! (ΗΧ)

Ο Στράτος Μυλωνάς, μετά την Παναγιά στο βράχο, την γιγαντιαία ελληνική σημαία με τον Άη Γιώργη, φιλοτέχνησε μία ακόμη τοιχογραφία με τον Άγ. Γεώργιο Τροπαιοφόρο που τοποθετήθηκε στο βουνό και είναι είναι ορατή από το λιμάνι του ακριτικού νησιού

Μία τεράστια αγιογραφία με τον Άη Γιώργη φιλοτέχνησε πάνω σε αδιάβροχο ύφασμα και τοποθετήθηκε στα βράχια στο βουνό του Καστελλορίζου, ο αρχιλοχίας Στράτος Μυλωνάς, ικανοποιώντας ένα ακόμη αίτημα του ιερέα του νησιού, παπά Γιώργη Μαλτέζου!

της Νατάσας Παμπρή

Η τοιχογραφία με τον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο έχει διαστάσεις 5.5 μέτρα ύψος και 4,8 μέτρα πλάτος, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου ο αρχιλοχίας – δημιουργός Στράτος Μυλωνάς.

Για την κατασκευή της ο καλλιτέχνης χρειάσθηκε 30 ημέρες, έχοντας τη βοήθεια τριών ατόμων και απαιτήθηκαν επιπλέον τρεις ημέρες για την τοποθέτησή της αγιογραφίας στο βουνό, σε σημείο που φαίνεται από παντού, αφού βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Καστελλορίζου, όπως τόνισε μιλώντας στο σταθμό μας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι στο Καστελλόριζο τοποθετήθηκε και πάλι από τον ίδιο δημιουργό πριν από μερικούς μήνες η γιγαντιαία ελληνική σημαία φιλοτεχνημένη με τον Άη Γιώργη Τροπαιοφόρο, όπως επίσης και η αγιογραφία με την Παναγία στο βράχο (τον Σεπτέμβρη του 2020), όταν ο παπά Γιώργης την είδε όραμα και ζήτησε από τον Στράτο Μυλωνά να την ζωγραφίσει στο συγκεκριμένο σημείο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα