Μεταγραφή από το πάνω ράφι για τον Διαγόρα!

Ο Διαγόρας πραγματοποίησε την τέταρτη του μεταγραφή αυτή την περίοδο “ψωνίζοντας” απο το πάνω Σέρβικο ποδοσφαιρικό ράφι.

Πιο συγκεκριμένα ο γηραιός έκανε δικό του τον 22χρονο Viktor Lukic ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ιδιοκτήτριας εταιρείας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία καθώς ο νεαρός επιθετικός, ήταν μήλο της έριδος στο πρωτάθλημα της Σερβίας, ενώ διεκδικήθηκε κι από άλλες ομάδες της Βορείου Ελλάδας, κύρια λόγω των ικανοτήτων του και του νεαρού της ηλικίας του.

Ο 22χρονος φορ (6-10-2020) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Partizan V. κι από εκεί μεταπήδησε στην Brodarac παίζοντας στην U-17 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου του 2019.

Από εκεί τον απέκτησε η Cukaricki. Εκεί έμεινε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2020, και στην συνέχεια μεταπήδησε στην Radnik απ όπου τον απέκτησε ο Διαγόρας.

Σημειώνεται πως ο Λούκιτς έχει αγωνισθεί και στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Έχει 6 συμμετοχές στην U-19 της Σερβίας, 3 συμμετοχές στην U-21, ενώ έχει και μια συμμετοχή στην Β ομάδα της Εθνικής Σερβίας.

Ο Λούκιτς τα βρήκε σε όλα με τον Διαγόρα και παρουσία του προέδρου Μιχάλη Σταθόπουλου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα