Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Mέχρι το προσεχές Σάββατο οι συμμετοχές στο 6ο Kos 3X3 Basketball Festival

Ο Α.Σ. Φοίβος είναι υπερήφανος για το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival και για έναν ακόμη σημαντικό λόγο… Αυτή είναι η σημασία του εθελοντισμού, η οποία αποκτά «σάρκα και οστά» στη μεγάλη μπασκετική γιορτή της Κω. Περισσότεροι από 30 εθελοντές θα στηρίξουν την προσπάθεια των διοργανωτών, προκειμένου να μην παρουσιαστεί το παραμικρό οργανωτικό πρόβλημα. Οι εθελοντές θα δώσουν δυναμικά «παρών» από 2 έως 6 Αυγούστου στην πλατεία Ανταγόρα της Κω και θα βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 6ο Kos 3X3 Basketball Festival. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τους εθελοντές και το ρόλο τους στο τουρνουά της Κω.

Εξάλλου, μετά από επιθυμία πολλών νεαρών αθλητών να διαγωνιστούν και σε μεγαλύτερη κατηγορία, καταργείται το ηλικιακό όριο του 2005 και μεγαλύτεροι και μπορούν στην κατηγορία 18+ να πάρουν μέρος και αθλητές μικρότερης ηλικίας γεννημένοι του 2006, 2007 κτλ. Επίσης, οι νικήτριες ομάδες 18+ και U18, θα πάρουν τα εισιτήρια για τους τελικούς στην Αθήνα, που θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

  • Οι συμμετοχές στο 6ο Kos 3X3 Basketball Festival, θα γίνονται δεκτές μέχρι το προσεχές Σάββατο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων, που θα διεξαχθούν από 2 έως 6 Αυγούστου. Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά βρίσκονται στη νέα ιστοσελίδα (www.kos3x3.gr) που ετοιμάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τους τρόπους εγγραφής, τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και για την ιστορία του τουρνουά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα