Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σάκης Μπαραχάνος

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Σάκη Μπαραχάνο, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Μπαραχάνος, με μεγάλο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στα κοινά του νησιού μας, ενώνει τις δυνάμεις του στη συλλογική προσπάθεια, τονίζοντας «…βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο, με μεγάλες προκλήσεις για το νησί μας και την τοπική κοινωνία. Είναι η περίοδος να αποφασίσουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι στο δρόμο της προσφοράς και της προόδου. Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αποτελεί εγγύηση για αυτό.

Οι ανάγκες κάθε κοινωνίας δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ. Όμως μπορούμε, να αγωνιστούμε συλλογικά και να διεκδικήσουμε την επίλυση σειράς σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Προσωπικά διαθέτω την όρεξη και το μεράκι να συμβάλλω στη συλλογική προσπάθεια για μια καλύτερη Κω, για την οποία όλοι θα είμαστε υπερήφανοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα