Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πέτρος Πικιώνης

Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, τον Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Πέτρο Πικιώνη, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Θεοδόσης Νικηταράς σημείωσε ότι με τον Πέτρο και άλλους νέους του τόπου μας, που αποτέλεσαν την Ομάδα Επικοινωνίας, έδωσαν μαζί τη νικηφόρα μάχη των εκλογών του 2019.

Ο Πέτρος Πικιώνης, με αγωνίες και ενδιαφέρον για την εξέλιξη του νησιού μας, δήλωσε, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση εκτιμώντας την προσωπικότητα, το χαρακτήρα και το πάθος του να προσφέρει στο νησί μας.

Ως δήμαρχος έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός και σέβεται τους συνδημότες μας, στοιχεία που είναι σημαντικά για να προχωρήσει η κοινωνία μας ενωμένη σε κοινούς στόχους και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας.

Το νησί μας έχει μεγάλες δυνατότητες στον τουρισμό, πρέπει όμως ως κοινωνία να σχεδιάσουμε και να πάρουμε μέτρα για την προστασία των φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών, που θα μας διασφαλίσουν αειφόρο ανάπτυξη. Όλοι μαζί θα πετύχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα