Με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Εστίασης Κω συναντήθηκε η Έπαρχος Κωνσταντίνα Σβύνου

Με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εστίασης Κω συναντήθηκε χθες η Έπαρχος Κω-Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου, σε έναν παραγωγικό διάλογο γύρω από τα θέματα του κλάδου της εστίασης όπως αυτά διαμορφώνονται στο νησί.

✅️Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΕΠΕ Κω ανέπτυξαν τους προβληματισμούς που προκύπτουν ανα περιοχή, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα των ελλιπών συγκοινωνιακών συνδέσεων αστικών και μη, όπως και της μη επάρκειας των ιδιωτικών μέσων μεταφοράς, γεγονός που προκαλεί μεγάλη δυσαρέσκεια στους επισκέπτες μας και πλήττει γενικότερα την οικονομία του νησιού μας.

✅️Εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους για τη Σενκεν και το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις μεγάλες ροές τουριστών από τη γείτονα χώρα.

✅️Τέλος, θέματα όπως το μεταναστευτικό και η κατάσταση του νοσοκομείου της Κω τονίζονται ως τα βασικότερα πρωτίστως για τους κατοίκους του νησιού.

✅️Η Έπαρχος Κω-Νισύρου αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Σεγραίδο και έναν προς έναν τα μέλη που παρίσταντο (Μανιάς Βασίλης, Δρόσος Στέλιος, Κούρος Λάρης, Χατζησουλεϊμαν Αχμετ, Σκουφεζή Πανο), ανέπτυξε έναν ευρύτερο διάλογο για όλα τα παραπάνω.

✅️ Μεταξύ άλλων, τόνισε τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των φορέων, όπως και την ανάγκη περαιτέρω ενδυνάμωσης των σχέσεων με τους τοπικούς παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους, προς την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων και την ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας.

Η κυρία Σβύνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε:

«Προερχόμενη από το δικό σας κλάδο, τον τουριστικό, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας από εκεί που τις αφήσαμε, απλά από διαφορετική θέση.

Το νησί μας χρειάζεται συνέργειες και στην κατεύθυνση αυτή σας καλώ να προχωρήσετε, μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Κω, τους τουριστικούς πράκτορες, τον εμπορικό σύλλογο και όποιον άλλον κριθεί σκόπιμο, στην δημιουργία ενός “cluster” που θα μπορέσει τεχνοκρατικά να συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη του τουριστικού μας προϊόντος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα