Με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευτέρης Πέντες για το ιδιοκτησιακό σε Πάτμο και Αρκιούς

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πάτμου Λευτέρης Πέντες για την επίλυση του θέματος των άδικων διεκδικήσεων των περιουσιών των μόνιμων κατοίκων σε Αρκιούς και Μαράθι από το δημόσιο.

Και προ τριημέρου ο Δήμαρχος της Πάτμου είχε δημοσιεύσει την εξής δήλωση:

Ιδιοκτησιακό: Ένα μακρύ και συνάμα δύσκολο ταξίδι φαίνεται να φτάνει στο τέλος του.
Έπειτα από στοχευμένες θεσμικές παρεμβάσεις, πολλή δουλειά, και στρατηγική επικοινωνιακή ανάδειξη του διαχρονικού προβλήματος που ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια Αρκιούς και Μαράθι, είναι πιο κοντά από ποτέ στη λύση του.
Φαίνεται λοιπόν ότι κερδίσαμε άλλη μία μάχη για τα αυτονόητα.

Το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών έχει κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή για επεξεργασία και σύντομα θα κατατεθεί στην ολομέλεια της Βουλής.

Όλη, όμως, αυτή η προσπάθεια δε θα είχε ευοδώσει αν δεν υπήρχαν ευήκωα ώτα σε κυβερνητικό επίπεδο.

Πολλές φορές ασκούμε αυστηρή κριτική στις κυβερνήσεις και πρέπει να το κάνουμε, αλλά κάποιες άλλες οφείλουμε να αναγνωρίζουμε και τα πεπραγμένα τα οποία λύνουν σημαντικά πρόβληματα, όπως αυτό που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια την τοπική μας κοινωνία.

Ευχαριστώ, λοιπόν, τον Πρωθυπουργό κ. Kyriakos Mitsotakis και τους συνεργάτες του που τήρησαν την υπόσχεσή τους, επιλύοντας ένα θέμα μείζονος εθνικής σημασίας.
Παραθέτω μερικά στιγμιότυπα από όλο αυτό το ταξίδι ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ των δικαιωμάτων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα