Με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, στο Μέγαρο Μαξίμου

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος μέσα από τα social media, στον απόηχο αυτής της συνάντησης:

Την χαρά να συναντήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχα χθες, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η χρονιά που πέρασε, ήταν από αυτές που τα νησιά μας θα θυμούνται με χαμόγελο, γιατί κέρδισαν εμπιστοσύνη, φήμη, μερίδιο αγοράς, ΑΕΠ, θέσεις εργασίας. Άνοιξαν νέες προοπτικές με καινοτόμες πρωτοβουλίες που τράβηξαν πάνω τους διεθνές ενδιαφέρον.
Ανοιξαν δρόμους αισιοδοξίας σε δράσεις που αφορούν περιβάλλον, κυκλική οικονομία, σχεδίασαν κρίσιμες υποδομές και εξασφάλισαν χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση τους, αγκάλιασαν κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερες ανάγκες με ένα πλέγμα δράσεων στήριξης της κοινωνικής συνοχής, έδειξαν δημιουργικότητα και δύναμη που μετουσιώθηκε σε χειροπιαστά αποτελέσματα.
Και όλα αυτά, εν μέσω όχι μίας αλλά πολλών, παράλληλων σε εξέλιξη, κρίσεων.
Ναι, τα νησιά μας πέτυχαν με σχέδιο.
Το επικαιροποιούμε και ξαναμπαίνουμε στην μάχη μιας ακόμη χρονιάς με προκλήσεις, με χαμόγελο και αισιοδοξία που πηγάζει από ρεαλιστικά και μετρήσιμα στοιχεία.
Όχι, οι νησιώτες δεν φοβούνται τις φουρτούνες. Ξανά Μπροστά ✌️

Και από τη φωτογραφία που συνοδεύει τη δήλωση του κ. Χατζημάρκου, φαίνεται το εξαιρετικό κλίμα της συνάντησης των δύο ανδρών, σε πολύ ευδιάθετο και φιλικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα