Με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά

Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, η οποία βρίσκεται στη Ρόδο στο πλαίσιο της περιοδείας της στα Δωδεκάνησα.

Χθες βρισκόταν στην Κω και αύριο θα επισκεφθεί τη Σύμη.

Ο κ. Χατζημάρκος με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Την επίσκεψη της Ωραιοζήλης Κουτσουπιά είχαμε την χαρά να δεχθούμε σήμερα. Η Ωραιοζήλη, υποψήφια Ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου, με οικογενειακές ρίζες στα νησιά μας, πέτυχε στην ηλικία των 30 να γράψει μια υπέροχη πορεία στις επιστήμες και να συμπληρώνει ήδη 2 χρόνια στην προεδρία του Ινστιτούτου Δικαίου Τεχνητής Νοημοσύνης.
Πίστευα πάντα στην ανάγκη της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής στις εκλογές, στην ανάδειξη της πολιτικής ως κυρίαρχης κοινωνικής δράσης.
Οσο περισσότερο ενεργοποιούνται και οι νέοι μας, τόσο μεγαλώνει και η βάση της παραγωγής πολιτικής.
Στις Ευρωεκλογές, στην χώρα μας, έχουμε και το φαινόμενο να ψηφίζουμε συχνά για κάτι άλλο απο αυτό για το οποίο καλούμαστε στην κάλπη. Και αυτό πρέπει να αγωνιστούμε να αλλάξει.
Με συμμετοχή και γνώση δυναμώνει η δημοκρατία μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα