Με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χάλκης για έργα στο Πρόγραμμα “Αντ. Τρίτσης”

Ο Δήμαρχος Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδακης.

Σκοπός της συνάντησης του Δημάρχου με τον Γενικό Γραμματέα ήταν η δρομολόγηση της υλοποίησης των ενταγμένων έργων του
Δήμου Χάλκης στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης “

Το έργο των ψηφιακών υδρομετρων για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης του νησιού και την προμήθεια των 11 ηλεκτροκίνητων οχημάτων για την αντικατάσταση του Δημοτικού Στόλου του Δήμου Χάλκης.
Επισης ο κ. Φραγκάκης συζήτησε με τον κ. Σταυριανουδακης για τις υπόλοιπες προτάσεις του Δήμου Χάλκης στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” όπου αφορούν την αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων του νησιού, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Χάλκης και την αναβάθμιση των κτηρίων κουλτούρας και πολιτισμού του νησιού.

Ο Γενικός τον οποίο και ευχαριστεί δημόσια ο Δήμος Χάλκης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Δήμαρχο για το ζήλο του για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία ενός μικρού τόπου της χώρας και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει άμεσα με την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών τα αιτήματα της Χάλκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα