Με τον Δήμαρχο Ρόδου συναντήθηκε ο Παναγιώτης Κουνάκης

Με το Δήμαρχο Ρόδου, Αλέξανδρο Κολιάδη, συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουνάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η συζήτηση περιεστράφη σε θέματα που άπτονται του τουρισμού και στις προοπτικές που ανοίγονται για την ενίσχυση των υποδομών, μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. “Οφείλουμε για τη Ρόδο, το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και ναυαρχίδα του τουρισμού, να διεκδικήσουμε Ευρωπαϊκούς Πόρους, προκειμένου να στηριχθεί και να ενδυναμωθεί περαιτέρω, σε όλους τους τομείς . Αδιαμφισβήτητα, η Δημοτική Αρχή Ρόδου, καταδεικνύει με ενέργειες της, την ανάγκη να διοικηθεί το νησί με ρυθμούς ανάπτυξης . Δική μου πρόθεση, αποτελεί η συμμετοχή και η συνεχής παρουσία μου στην πορεία των Ευρωπαϊκών πεπραγμένων. Δηλώνω απερίφραστα από οποιαδήποτε μετερίζι, ότι θα συνεχίσω να βοηθώ εμπράκτως, όποτε και για οτιδήποτε χρειαστεί, για το καλό του τόπου μου” δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα