Με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη συναντήθηκε η Ελευθερία Φτακλάκη

Με τον Δήμαρχο της Ρόδου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου Αντώνη Β. Καμπουράκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου, η Ελευθερία Φτακλάκη, υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, στο γραφείο του.

Σε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη σε άριστο κλίμα με τον Δήμαρχο Ρόδου, αναλύθηκαν όλα τα μείζονα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας του Δήμου για την αναπτυξιακή πορεία του νησιού, δεδομένου ότι και η ίδια είναι γνώστης των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης, έχοντας διατελέσει σε θέσεις ευθύνης τόσο στον Α’ όσο και στον Β’ βαθμό Τ.Α.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη για τη σημερινή συνάντηση. Οι μεγάλες προκλήσεις απαιτούν συνεργασία και δημιουργικότητα για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Όσοι αγωνιούμε, ενώνουμε τα χέρια για να αγωνιστούμε, βάζοντας πάνω απ’ όλα τα Δωδεκάνησα μας», δήλωσε η κα Φτακλάκη μετά το πέρας της συνάντησης.

Κατά την επίσκεψή της στο δημαρχιακό μέγαρο, η κα Φτακλάκη βρέθηκε στη κοινή συνέντευξη του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο. Η εθελοντική προσφορά και δράση του Χαμόγελου του Παιδιού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μέσα από την παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης. Τόσο ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, όσο και η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου Ελευθερία Φτακλάκη, συνεχάρησαν όλες τις προνοιακές και εθελοντικές δυνάμεις που ενώθηκαν για τη δράση της προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής «Ιπποκράτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα