Με το Halki Pass, η Χάλκη στα… χέρια σου!

Οι νέες εφαρμογές Halki On και Ηalki Pass δείχνουν τον δρόμο για την ολοκληρωμένη ψηφιακή μετάβαση, τη βιωσιμότητα και την συμμετοχική διακυβέρνηση.

Το Ηalki On και το Halki Pass είναι δράσεις που παρέχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τις ψηφιακές υπηρεσίες που ενδυναμώνουν τους πολίτες, υποστηρίζουν την τοπική κοινωνία,  προωθούν την συμμετοχικότητα, την βιωσιμότητα και την καινοτομία και αποτελούν διεθνείς καλές πρακτικές.

Οι δημότες και οι επισκέπτες της Χάλκης μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες όπως: ψηφιακές υπηρεσίες, συμμετοχή για τη βελτίωση των υποδομών του νησιού, ενημέρωση για χρήσιμες πληροφορίες, προνόμια και παροχές, σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος καθώς και διαδραστικές ειδοποιήσεις. Όλα αυτά απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή City Οn του Δήμου Χάλκης η οποία είναι διαθέσιμη σε Android & iOS συσκευές.

Το Ηalki On μέσα από την mobile εφαρμογή έχει τις παρακάτω δυνατότητες:

 • Ψηφιακές υπηρεσίες
 • Συμμετοχή για τη βελτίωση του νησιού μας
 • Ενημέρωση για χρήσιμες πληροφορίες
 • Προνόμια και παροχές
 • Σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος
 • Διαδραστικές ειδοποιήσεις

Μαζί με το Ηalki On έρχεται και το Ηalki Pass, η Ψηφιακή Κάρτα Δημότη και Επισκέπτη του Δήμου Χάλκης.

To Ηalki Pass ειναι μια άυλη ψηφιακή κάρτα με την οποία ο επισκέπτης και ο δημότης αποκτά και εξαργυρώνει δικαιώματα και προνόμια στην περιοχή που ζει ή/και εργάζεται και αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακού Μετασχηματισμού και αξιοποίησης δυνατοτήτων smart island.

Mε το Halki Pass δημιουργούνται οι τεχνολογικές βάσεις για μια ενεργή κοινότητα τοπικών επιχειρήσεων, επισκεπτών και κάθε ενδιαφερόμενου με στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη με την συμμετοχή των πολιτών.

Το Halki Pass προσφέρει στους δημότες και τους επισκέπτες:

 • Πρόσβαση ενημέρωσης σε πληροφορίες του Δήμου και Υπηρεσίες με ένα κλικ
 • Προσφορές επιχειρήσεων
 • Πρόσβαση σε δημοτικούς χώρους
 • Ενημέρωση για αξιοθέατα
 • Σύνδεση με υποδομές smart island
 • Πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Βασικό χαρακτηριστικό του Halki Pass, αποτελεί η διασύνδεση μέσω της mobile εφαρμογής City On, στην οποία ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να δει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και λειτουργίες όπως το να κάνει προβολή των στοιχείων του, των προνομίων του, των πόντων που έχει συλλέξει, των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και φορέων αρχικά στην Ελλάδα και στο μέλλον στο εξωτερικό!

Οι νέες ψηφιακές εφαρμογές αποτελούν ένα πρώτο σημαντικό βήμα που υλοποιήθηκε με ελάχιστους πόρους και με την ενεργή συμμετοχή των στελεχών του δήμου και εντάσσεται στην νέα ψηφιακή στρατηγική η οποία θα έχει στο επίκεντρο την ανάπτυξη δεξιοτήτων συνολικά για την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Οι καινοτόμες αυτές εφαρμογές υλοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, η οποία έχει διακριθεί μέσα από διεθνείς και εθνικές συνεργασίες με Δήμους και Περιφέρειες, φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα αλλά και σε μεγάλης κλίμακας δράσεις προώθησης της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.   Τα Crowd Apps είναι η ολοκληρωμένη σουίτα cloud εφαρμογών της Crowdpolicy  για πόλεις, δήμους, περιφέρειες και τοπικές ομάδες πολιτών. Υποστηρίζουν τη συμμετοχικότητα, την επικοινωνία, τη διαφάνεια, τη λογοδοσία, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την τοπική ανάπτυξη και την εθελοντική προσφορά και αποτελούν βέλτιστες καλές πρακτικές σύγχρονης και συμμετοχικής  διακυβέρνησης.

Περισσότερα:

Κατέβασε τώρα το Ηalki On: https://bit.ly/4bBf5Aq

Halki Pass:  https://pass.cityon.gr/halki

Δήμος Χάλκης: https://www.dimoshalkis.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα