Με οξεία σκωληκοειδίτιδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λέρου ο 13χρονος γιος του δημάρχου Λειψών

Ευχαριστήρια επιστολή του Φώτη Μάγγου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Με απόλυτη επιτυχία και χωρίς προβλήματα αντιμετωπίστηκε τις προηγούμενες μέρες, στο νοσοκομείο Λέρου, περιστατικό οξείας σκωληκοειδίτιδας του 13χρονου γιού του δημάρχου Λειψών Φώτη Μάγγου.

Ο μικρός ασθενής μεταφέρθηκε εσπευσμένα τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Μαρτίου στο νοσοκομείο, μετά από έγκαιρη και σωστή διάγνωση του αγροτικού ιατρού του ΠΠΙ Λειψών Χρυσόστομου Αθανασάκη, με ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού που έχει έδρα τη Λέρο.

Ο δήμαρχος Λειψών ευχαριστεί θερμά τους χειρουργούς του νοσοκομείου Λέρου κο Σακκά και κο Κρασονικολάκη, την αναισθησιολόγο κα Κεραμάρη, τους παιδιάτρους κο Ταχλιαμπούρη και κα Βουγιουκλάκη, το διοικητή κο Χαραλάμπη καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την άρτια και επαγγελματική αντιμετώπιση του περιστατικού δηλώνοντας την εμπιστοσύνη του στο νοσοκομείο και τη διαρκή στήριξή του στη συνεχή προσπάθεια της διοίκησης και του επιστημονικού προσωπικού για την αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρει.

Ο δήμαρχος ευχαριστεί επίσης το πλήρωμα του σκάφους του λιμενικού για τη γρήγορη ανταπόκρισή τους στην επείγουσα κλήση του ΕΚΑΒ καθώς και τον αγροτικό ιατρό του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα