Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του Συλλόγου Γυναικών Παστίδας

Ο «Σύλλογος Γυναικών Παστίδας» με την στήριξη του «Δ.Ο.Π.Α.Ρ.» παρουσίασε μια ερασιτεχνική θεατρική κωμωδία με τίτλο “Εκάαμεν τα τακκάτσια τσι εφάαντα οι σοίροι” με τη χρήση της ντοπιολαλιάς στις 24 & 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΔΟΥ.

Η παράσταση σημείωσε τεράστια επιτυχία με το Δημοτικό Θέατρο Ρόδου κατάμεστο !!

Περιγραφή έργου :

Μια μάνα, νοικοκυρά μαζί με τις κόρες της ,την προκομμένη και την ακαμάτρα,υποδέχονται στο σπίτι τους τις πολυλογούδες γειτόνισσες για να ετοιμάσουν όπως κάθε χρόνο τα «τακκάτσια» (παραδοσιακό Παστιδενό γλυκό) και ο γαμπρός έπρεπε να ετοιμάσει τον  χοίρο  για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι…Όμως τα μπερδέματα άρχισαν από πολύ νωρίς , η κακιά και η κουφή συμπεθέρα  μαζί με την απρόσκλητη, βάσκανη γειτόνισσα έφεραν την απόλυτη καταστροφή …

Κείμενο – Σκηνοθεσία : Κατερίνα Κυπραίου

«Εκάαμαμεν Τακκάτσα τσι εφααντα οι σοίροι»

Ο Σύλλογος μας έχει προβάλει ήδη την παράσταση στις 29.12.2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας με μεγάλη απήχηση .

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας .

Ευχαριστούμε για την στήριξη τη Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ και την Κοινότητα Παστίδας

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους , τον Μάνο Κόνσολα ,Μίκα Ιατρίδη, Χρήστο Μπάρδο , Κάλλιστο Διακογεωργίου ,Φιλήμονα Ζαννετίδη , Κολιάδη Αλεξανδρο , Γιούλα Ιατρού Νικητιάδη, Γλεντή Κωνσταντίνο , τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και τους Συλλόγους Γυναικών Ιαλυσού Κρεμαστής Κοσκινού & Μασσάρων .

Ευχαριστούμε ακόμα τους χορηγούς επικοινωνίας μας ,

Ράδιο Αρχάγγελος ,Best fm , Rodosreport, Real Voice 99,5 , Δημοκρατική Ρόδου , Ροδιακή Εφημερίδα , Notos news ,Το Βήμα της Δωδεκανήσου .

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα