Με καλοκαιρία και πλήθος κόσμου η γιορτή πορτοκαλιού στα Μάσσαρη

Με εξαιρετικό καιρό και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Μάσσαρη η γιορτή πορτοκαλιού που συνδιοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Μασσάρων “Το Καμμυρί”, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και άλλους φορείς, με παραδοσιακούς χορούς και πορτοκαλογεύσεις!

Παρόντες μεταξύ άλλων βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

“Οι συνεργασίες αυτές που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα και τον πολιτισμό, άρχισαν να οργανώνονται ξανά από το τμήμα ανάδειξης και προβολής τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τους κατά τόπου φορείς, μετά από την παύση, λόγω πανδημίας”, δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος του πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χρήστος Μπάρδος, δήλωσε από την πλευρά του: “Γιορτή πορτοκαλιού. Έναρξη πολιτιστικών εκδηλώσεων καλοκαιριού. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει ζωή σε κάθε χωριό και σε κάθε νησί. Πάμε…θα τα καταφέρουμε. Με συνέπεια και συνεργασία με την Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου που έτρεξαν”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα