Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας στο Νότιο Αιγαίο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα ενημέρωσης (26/03) και το τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας στο Νότιο Αιγαίο (27/03-29-03) που διοργάνωσαν το Πράσινο Ταμείο – το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – η Φο.Δ.Σ.Α. Νοτίου Αιγίου Α.Ε. – ο Δήμος Ρόδου και το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μανώλης Γραφάκος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου Ιωάννης Ανδρουλάκης, η Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Μαριάννα Νικολαΐδου, η Δ/σα Σύμβουλος ΕΟΑΝ Αλεξάνδρα Τόγια και η Δήμαρχος Τήλου και Πρόεδρος Δ.Σ του Δικτύου Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) Μαρία Καμμά.

Η Ημερίδα Ενημέρωσης, η οποία απευθυνόταν στο ευρύ κοινό, είχε σκοπό την παρουσίαση του Έργου LIFE-IP CEI-Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα», την ανάδειξη επιτυχημένων πρακτικών κυκλικής οικονομίας που δύναται να εφαρμοστούν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και την εν γένει καλύτερη κατανόηση των θεμάτων που άπτονται αυτής.
Στο πλαίσιο του Τριήμερου Περιφερειακού Εργαστηρίου Οικοδόμησης Δυναμικού, έγινε ανάλυση θεμάτων που σχετίζονται με την κυκλική οικονομία, υλοποιήθηκαν βιωματικές ασκήσεις και παρουσιάστηκαν παραδείγματα από τους εταίρους του Έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα