Με επιτυχία η εκδήλωση της AHEPA HJ-33 Ρόδου στο Baia

Tο σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της 95 ΑΔΤΕ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Τμήματος AHEPA HJ-33 Ρόδου την περασμένη Πέμπτη, στο Baia Seaside Beach Bar Restaurant, το σύνολο των εσόδων της οποίας θα διατεθεί για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της 95 ΑΔΤΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Κάλλιστος Διακογεωργίου και Χρήστος Μπάρδος, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και συλλόγων. Την 95 ΑΔΤΕ εκπροσώπησε ο κ. Υποδιοικητής του 95 ΤΥΕΘ Λγος (ΥΙ) Αναστάσιος Πάγκαλος.

Από την Περιφέρεια 25 της AHEPA HELLAS παρέστη ο Κυβερνήτης Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους και ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού Αντώνης Γιαννικουρής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των χώρων και των πλούσιων εδεσμάτων από το «BAIA SEASIDE» και των οίνων από την «TATAKIS WINES». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιδόθηκαν αναμνηστικά στους εκπροσώπους των χορηγών, ενώ παράλληλα τιμήθηκε ο προηγούμενος Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ-33 Ρόδου π. Χρυσόστομος Παπαλέξης, για την διετή θητεία του 2020-2022 και την γενικότερη συμβολή του στην ίδρυση του Τμήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα