Σύστημα ανέπαφων συναλλαγών για την έκδοση εισιτηρίου στάθμευσης στο κέντρο της Ρόδου

Για την πορεία ολοκλήρωσης του συστήματος ανέπαφων πληρωμών για την έκδοση εισιτηρίων στάθμευσης στο κέντρο της Ρόδου, ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τάσος Σπανός, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς και ολοκληρώσαμε στο μεγαλύτερο της μέρος τη διαδικασία που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της Ρόδου και τους επισκέπτες μας να μπορούν να εκδίδουν πλέον εισιτήρια για τη στάθμευση των οχημάτων τους, πληρώνοντας το αντίτιμο ανέπαφα με τη χρήση πλέον της πιστωτικής τους κάρτας.
Για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας συνεργάστηκαν αρμονικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σπανός, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Τεχνολογιών Σπύρος Σπυρόπουλος, ο Προϊστάμενος Νίκος Μανίκαρος και υπηρεσιακοί παράγοντες τους οποίους και ευχαριστώ.
Άλλη μια πληγή του παρελθόντος που κληρονομήσαμε και μας ντρόπιαζε (αφού οι πολίτες μπορούσαν να εκδώσουν εισιτήριο μόνο με μετρητά) κλείνει με τον εκσυγχρονισμό της ελεγχόμενης στάθμευσης .

Η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς του μόνιμους κατοίκους του νησιού μας αλλά και προς τους επισκέπτες μας αποτελεί για μας μονόδρομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα