Με 19% αύξηση σε σύγκριση με το 2022 και 29% σε σύγκριση με το 2019, ξεκίνησε το τουριστικό 2023 στo Νότιο Αιγαίο

“Ποτέ δεν μπήκαμε στην μάχη με πρώτο στόχο να σπάσουμε το ρεκόρ, αλλά να αυξήσουμε το χαμόγελο. Των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας. Αυτό είναι το μετάλλιο και όχι το ρεκόρ”. 

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, παρουσιάζοντας και σχολιάζοντας τα συγκεντρωτικά στοιχεία της τουριστικής κίνησης στο Νότιο Αιγαίο, κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους και σύμδωνα με τα οποία, το 2023 ξεκίνησε με 19% αύξηση σε σύγκριση με το 2022 και 29% αύξηση σε σύγκριση με το 2019!

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης έγραψε:

“Με 19% αύξηση σε σύγκριση με το 2022 και 29% αύξηση σε σύγκριση με το 2019, στο τετράμηνο ΙΑΝ-ΑΠΡ, ξεκίνησε το τουριστικό 2023 στα νησιά μας.
Ο Τουρισμός που είναι η κινητήριος δύναμη της οικονομίας μας, είναι και δική μας προτεραιότητα.
Ακούμε όλες τις συζητήσεις για τον Τουρισμό, αλλά κρατάμε τις κρίσεις και τις προτάσεις που έρχονται απο στόματα, και κυρίως μυαλά, ανθρώπων με λογική και γνώση των κανόνων λειτουργίας της οικονομίας.Τα υπόλοιπα, συνθήματα και τσιτάτα εικοσαετίας, δεν μας αφορούν.
Οι οικονομικοί δείκτες άλλωστε της Περιφέρειας, τόσο οι συνολικοί όσο και οι τουριστικοί, δείχνουν τα πραγματικά αποτελέσματα, εθνικά και πανευρωπαϊκά, στην οικονομία μας.
Η συνεργασία μας με τους φορείς της κοινωνίας, των εργαζομένων και της αγοράς, ήταν και παραμένει συχνή και αποδοτική.
Με την αισιοδοξία που μπήκαμε στην μάχη όλες τις χρονιές, ακόμα και στις πιο δύσκολες, μπαίνουμε και σε αυτή.
Και, για να προλάβω τις μοιρολογίστρες, ποτέ δεν μπήκαμε στην μάχη με πρώτο στόχο να σπάσουμε το ρεκόρ, αλλά να αυξήσουμε το χαμόγελο. Των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας.
Αυτό είναι το μετάλλιο και όχι το ρεκόρ,
Αυτή είναι η ανταμοιβή, απο τον επίμονο αγώνα μίας ολόκληρης κοινωνίας. Το χαμόγελο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα