Μαζική η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Παραδεισίου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, πιστός στην αρχή ότι οι εξωτερικές αιμοδοσίες ενθαρρύνουν και κινητοποιούν τον κόσμο για τη μαζική συμμετοχή σε εθελοντικές αιμοδοσίες, συμμετείχε στη σημερινή δράση του ΕΠΑΛ Παραδεισίου όπου μαθητές, καθηγητές και γονείς ενημερώθηκαν για τα οφέλη της αιμοδοσίας και αιμοδότησαν εθελοντικά.

Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκαν μπλουζάκια και φυλλάδια αιμοδοσίας, τα οποία επιχορήγησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Είναι ζωτικής σημασίας οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να στηρίζουν τις δράσεις που αφορούν την αιμοδοσία.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, που μπορεί να σώσει ζωές και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ, Ελπίδα Ατσίδη, και στον Καθηγητή Χριστόφορο  Χατζηβασιλείου για τη άψογη συνεργασία, φιλοξενία και οργάνωση της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστο Ευστρατίου και τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Γιαννικουρή, που πάντα υποστηρίζουν τις δράσεις μας και προωθούν με το φωτεινό τους παράδειγμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Τέλος ευχαριστούμε για την επίτευξη των στόχων της αιμοδοσίας, για την αντιμετώπιση των επειγόντων αναγκών στο νησί μας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Πρόνοιας, Νίκο Τσουκαλά και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας για τα φυλλάδια και τα μπλουζάκια και ιδιαίτερα τον ιατρό του Τμήματος Αιμοδοσίας ΓΝΡ Κώστα Κλαδάκη και τους Νοσηλευτές Πέτρο Δεμερτζή και Μαρία Κ καθώς συνέβαλαν σημαντικά σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας αιμοδοσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα