Μάριος Πλούμπης στον RV: Μηδενική επικοινωνία και στήριξη του ΠΑΣ Ανταγόρα από το Δήμο Κω – Πρέπει επιτέλους να μας ακούσουν (audio)

Καλεσμένος στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Ανταγόρας κύριος Μάριος Πλούμπης εκφράζοντας τους προβληματισμούς του για την ελλιπή συνεργασία και στήριξη που τυγχάνει η Αθλητική Κοινότητα της Κω και κατ’ επέκταση και ο Σύλλογος, απ’ τη Δημοτική Αρχή γεγονός που οδήγησε στη μη πρόσκληση εκπροσώπων του Δήμου στην κοπή της πίτας του Συλλόγου εις ένδειξην διαμαρτυρίας.

“Έγινα αποδέκτης παραπόνων απ’ τους προπονητές και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου για μια αδύναμη έως αδιάφορη επικοινωνία του Συλλόγου με τη Δημοτική Αρχή και θέλοντας να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μου που εξέφρασαν αυτό το παράπονο, αποφασίσαμε να στείλουμε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας μη προσκαλώντας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, κανέναν εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής. Όταν λαμβάνεις αδιαφορία, νομίζω οτι πρέπει να την επιστρέφεις κιόλας. Θα ήταν άλλωστε άδικο να καλέσουμε τη Δημοτική Αρχή στην εκδήλωση και ταυτόχρονα να εκφράσουμε τα παράπονά μας. Δεν ήταν κατάλληλος ούτε ο τόπος, ούτε ο χρόνος. Αυτό που εμείς ζητούμε είναι να μας ακούσουν επιτέλους. Να μας ακούσουν και να επαναξιολογήσουν την κλίμακα κριτηρίων μέσα από την οποία στηρίζονται οι Αθλητικοί Σύλλογοι του νησιού μας. Μέχρι σήμερα υπήρξε μια στήριξη σε συλλόγους κατά το δοκούν, σύμφωνα με το ποιος θα διαμαρτυρηθεί περισσότερο, ποιος θα φωνάξει περισσότερο ή ποιος τυχαίνει να βρίσκεται εντός της Δημοτικής Αρχής ή να κινείται στους κύκλους αυτής. Ο Ανταγόρας έχει πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις, ειδικά στο τμήμα της Άρσης Βαρών, αλλά δεν αντιμετωπίζεται ανάλογα. Δεν ζητάμε ούτε το μονοπώλιο του ενδιαφέροντος, ούτε κάτι ξεχωριστό. Ζητάμε τη θέσπιση κριτηρίων και μια καλή επικοινωνία. Την επόμενη εβδομάδα φεύγουμε για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών και δεν υπάρχει ούτε μια συνάντηση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την υπεύθυνη του Αθλητισμού κ. Γιαννούλη, δεν πήρα καμία απάντηση. Πιθανόν να είναι απασχολημένη. Πιθανόν να υπάρχει καποια διάθεση απαξίωσης προς εμάς. Δεν είναι άλλωστε προσωπικό το θέμα. Θεσμικά τους θέλουμε δίπλα μας. Είναι επιτακτική η ανάγκη επαναπροσδιορισμού και στις σχέσεις και στη στοχοθεσία και στη συνεργασία αλλά πάνω απ’ όλα στη στήριξη της Δημοτικής Αρχής προς την Αθλητική οικογένεια του νησιού μας και τον ΠΑΣ Ανταγόρα κατ’ επέκταση”. Μερικά απ’ όσα δήλωσε ο κ. Πλούμπης.

Αναφορικά με τα όσα μπορούν να γίνουν για τη στήριξη της αθλητικής κοινότητας της Κω ο κ. Πλούμπης δήλωσε τα εξής: “Η υποστήριξη των αθλητικών σωματείων από τον Δήμο είναι σημαντική για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας, της υγείας και της κοινωνικής συνοχής. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι όπως Χορηγίες και Επιχορηγήσεις, Παροχή Εγκαταστάσεων, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Οργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων, Προώθηση της Συνεργασίας. Ο Δήμος μπορεί να διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ αθλητικών σωματείων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων για τη δημιουργία δυναμικών αθλητικών κοινοτήτων, ζήτημα κρίσιμο ως προς τη δημιουργία μιας υγιούς και ενεργής κοινότητας, ενισχύοντας τον αθλητισμό και τη συνοχή στην τοπική κοινωνία του νησιού μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα