Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά στον RV: Με την Κω με συνδέουν πολλά – Να στείλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο τις τουριστικές και ψηφιακές ανάγκες των νησιών μας (audio)

Καλεσμένη στην εκπομπή «RealKos» με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, συζητώντας για την υποψηφιότητά της, τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει να φθάσουν στο Ευρωκοινοβούλιο και αφορούν τα νησιά μας καθώς και για την σχέση της με την Κω και τα Δωδεκάνησα.

«Με την Κω και τα Δωδεκάνησα με συνδέουν πολλά. Αγαπώ την Κω, αγαπώ τα νησιά μας. Έχω συγγενείς στην Κω και μάλιστα πρόσφατα τέλεσα και τον γάμο μου στην Κω λόγω του ότι η οικογένεια του συζύγου μου έλκει την καταγωγή της από το όμορφο νησί μας. Έχω συνδέσει ωραίες αναμνήσεις με την Κω και δεν χάνω την ευκαιρία να την επισκέπτομαι συχνά και να περνώ με την οικογένειά μας ωραίες στιγμές. Δεν ξέρω εάν η δική μου πολιτική εμπλοκή προκύπτει τόσο απ’ το ότι ο πεθερός μου διετέλεσε πρωθυπουργός της Χώρας στο ενδιάμεσο των εκλογών, ωστόσο οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαι έντονα τα τελευταία χρόνια, είναι τομείς που μπορούν να βοηθήσουν τα νησιά μας επικοινωνώντας τις ανάγκες αυτών σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό που χαρακτηρίζει τη δική μου υποψηφιότητα είναι η τεχνογνωσία στο ρυθμιστικό κομμάτι για την ψηφιακή εποχή, την τεχνολογία, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα. Έχω αποκτήσει εμπειρία μέσα απ’ την επαγγελματική μου δραστηριότητα ως δικηγόρος στις Βρυξέλλες και μπορώ να προσφέρω στη χώρα μου αλλά και στους τόπους που αγαπώ ιδιαίτερα. Τα Δωδεκάνησα και τη Μακεδονία. Σημαντικό επίσης ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές περιοχές του νοτιοανατολικού Αιγαίου είναι το μεταναστευτικό και εκτιμώ ότι πρέπει να ορθώσουμε τη φωνή μας στο ευρωκοινοβούλιο υπενθυμίζοντας ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης», μερικά απ’ όσα δήλωσε η κ. Κουτσουπιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα