Μαρία Μπαφίτη στον RV: Ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι ο ίδιος έμπνευση

Για την απόφασή της να συμπορευθεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο και να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Ρόδου με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, μίλησε στον RV η Μαρία Μπαφίτη, φιλοξενούμενη στο “Πρωινό Εξπρές” και τη Ρένα Παυλάκη.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι ο ίδιος έμπνευση. Είναι άνθρωπος με όραμα, με υπευθυνότητα, με στόχους που θέτει και διεκδικεί πάντα το καλύτερο. Και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα του έργου του: πρώτη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πανευρωπαϊκές πρωτιές σε ρυθμούς ανάπτυξης, στην καταπολέμηση της ανεργίας κλπ., τόνισε χαρακτηριστικά.

H κ. Μπαφίτη, με καταγωγή από τα Μάσσαρη, επιχειρηματίας, Πρόεδρος της λέσχης Lions Helliousa Ρόδου με μεγάλη συμμετοχή στον εθελοντισμό, τόνισε μεταξύ άλλων ότι δέχθηκε με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση του κ. Χατζημάρκου να συμμετέχει στο πλευρό του και να συνεισφέρει το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Τον εμπιστεύτηκα γιατί είναι πολιτικός με πάθος, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα, ο πολιτικός που δεν μένει στα λόγια αλλά προχωρά σε έργα στοχευμένα με όραμα και δεν μένει στις υποσχέσεις.

Αντλούμε δύναμη και κουράγιο από τις ηθικές αξίες που μας διέπουν και «Προχωράμε μπροστά το Νότιο Αιγαίο» μαζί με τον Γιώργο Χατζημάρκο».

“Εγώ από πλευράς μου έχω μάθει από παιδί να αγωνίζομαι πρώτα στον δύσκολο χώρο του ξενοδοχειακού κλάδου για είκοσι πετυχημένα χρόνια και αργότερα στην οικογενειακή δική μου επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε σε δύσκολους καιρούς και αντίξοες συνθήκες”, υπογράμμισε η κα Μπαφίτη, αναφερόμενη στην παράδοση που επιχειρηματικά προωθεί με σχεδιασμό μέσα από την οικογενειακή της επιχείρηση. “Επιστροφή στις ρίζες. Από το 1996 έχουμε το φούρνο Μασσάρων και τα τελευταία 10 χρόνια στη Ρόδο. Ο κόσμος αντιστέκεται γιατί πλέον δεν ξέρουμε τι τρώμε. Βλέπουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η Αυτοδιοίκηση στη γαστρονομία και τα 9 χρόνια την προσπάθεια που γίνεται για τα τοπικά προϊόντα και την τοπική κουζίνα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη δραστηριοποίησή της στον εθελοντισμό, μέσα από τις δράσεις της λέσχης Lions Ηλιούσα Ρόδου, η κα Μπαφίτη είπε:

Έχω μάθει να προσφέρω, να αγαπώ τον συνάνθρωπο μου, τα τελευταία 7 χρόνια ανήκω στην λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βοηθώ, όπου υπάρχει ανάγκη γιατί στην εποχή που ζούμε που δεν κρίνονται μόνο τα οικονομικά μεγέθη αλλά και τα περισσεύματα καρδιάς πρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας ό,τι καλύτερο και αγνό διαθέτουμε.

Βιογραφικό Μαρίας Μπαφίτη

Η Μαρία Μπαφίτη είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια επιχείρησης αρτοποιείου. Έχει εργασθεί επί 20 έτη στον ξενοδοχειακό κλάδο από υψηλόβαθμες θέσεις.

Είναι Πρόεδρος της λέσχης Lions Helliousa Ρόδου και έχει μεγάλη συμμετοχή και συνεισφορά στον Εθελοντισμό.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Χατζημάρκο και έχουν έναν γιο, τον Μιχαήλ-Άγγελο Χατζημάρκο, 25 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα