Μάνος Κόνσολας στον RV: Στις εκλογές της 21ης Μαΐου ηττήθηκε ο λαϊκισμός και η τοξικότητα που προέταξαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ (audio)

Ο Μάνος Κόνσολας, που εξελέγη Βουλευτής Δωδεκανήσου με το “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου και είναι δεύτερος στη λίστα του ψηφοδελτίου στη νέα εκλογική αναμέτρηση στις 25 Ιουνίου, μίλησε σήμερα στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, από την Κω όπου βρίσκεται, στο πλαίσιο των προεκλογικών του εξορμήσεων.

της Νατάσας Παμπρή

Ο κ. Κόνσολας τόνισε ότι στις πρόσφατες εκλογές κρίθηκε το πεδίο της αξιοπιστίας και ο δείκτης εμπιστοσύνης των πολιτών στα κόμματα. “Με το έργο μας και με τις προγραμματικές θέσεις μας για την επόμενη ημέρα έκρινε ο κόσμος. Σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση ηττήθηκε ο λαϊκισμός και η τοξικότητα που προτάξανε κάποια κόμματα.  Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι πάμε σε μία νέα πορεία σταθερότητας και ασφάλειας με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Η οικονομία έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο”, επισήμανε χαρακτηριστικά.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι δε θα συνεργασθούν σε καμία περίπτωση με το πρώτο κόμμα, τη ΝΔ, ακόμη κι αν έχει 149 βουλευτές, το ίδιο έπραξε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού αυτοί δε θέλουν συνεργασίες, δεν υπάρχει κανένας φόβος όταν υπάρχει η ελεύθερη βούληση των πολιτών.  Είναι υποκριτική αυτή η στάση των δύο κομμάτων.

Τα παραμύθια της Χαλιμάς ανήκουν στο παρελθόν.

Κριθήκαμε και κρινόμαστε όλοι καθημερινά, δεν υπάρχουν αποκλεισμοί και είμαι βέβαιος ότι η ΝΔ θα είναι με ισχυρή Κυβέρνηση και αυτοδυναμία στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Οι Έλληνες πολίτες επέλεξαν τη σταθερότητα απέναντι στην ακυβερνησία. Κι εδώ οι πολίτες της Δωδεκανήσου που ανέδειξαν τη ΝΔ ηγέτιδα δύναμη, ψήφισαν τολμηρά, δίνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά στο κόμμα.

Ερωτηθείς ο κ. Κόνσολας για τις προτεραιότητες στα Δωδεκάνησα, επισήμανε ότι στόχος είναι να εξακολουθήσει να υπάρχει η θωράκιση του Τουρισμού και να συνεχίσουμε τη διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όπως τόνισε και ο Πρόεδρος της ΝΔ από τη Ρόδο στην κεντρική του ομιλία στο Μανδράκι της Ρόδου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα