Μάνος Κόνσολας: «Μήνυμα Νίκης. Μια ψήφος με το χέρι στην καρδιά»

Στα Αφάντου στη Ρόδο, περιόδευσε χθες ο Μάνος Κόνσολας που έχει επιλέξει την άμεση επαφή και επικοινωνία με τους πολίτες.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Μάνο Κόνσολα οι πολίτες στ’ Αφάντου, ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Για μία ακόμα φορά, του εξέφρασαν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, ενώ συζήτησαν μαζί του για όλα τα ζητήματα.

«Αυτή η κυβέρνηση έχει να παρουσιάσει έργο και αποτελέσματα. Είναι δεδομένο ότι έγιναν και λάθη, υπήρξαν παραλείψεις, αλλά είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε τη νέα τετραετία», τόνισε ο Μάνος Κόνσολας που παράλληλα ανέφερε:

«Σημασία έχει να ακούς τον πολίτη, να είσαι κοντά του όταν σε χρειάζεται, να είσαι αληθινός και να τον σέβεσαι. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Ο Μάνος Κόνσολας επεσήμανε ότι η χώρα και ιδιαίτερα περιοχές όπως τα Δωδεκάνησα, που η οικονομία τους στηρίζεται στον τουρισμό, χρειάζονται πολιτική και οικονομική σταθερότητα.

«Η σταθερότητα διασφαλίζεται με μια σοβαρή κυβέρνηση που δεν βάζει σε κίνδυνο την οικονομία, την δουλειά και το εισόδημα των πολιτών.

Όσοι μιλούν για παράλληλο νόμισμα, επιμένουν σε πειράματα που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν, πρέπει να πάρουν μια ηχηρή απάντηση από τους πολίτες», τόνισε ο κ. Κόνσολας.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η πρώτη προτεραιότητα στη νέα τετραετία είναι η υλοποίηση οριζόντιων πολιτικών για τη νησιωτικότητα και τα προβλήματα των νησιωτικών περιοχών.

Ζήτησε από τους πολίτες μια ψήφο καρδιάς και εμπιστοσύνης και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της πολιτικής μείωσης των φόρων, αλλά και για μια σειρά παρεμβάσεων στην κατεύθυνση της αποκατάστασης των αδικιών που έχουν γίνει στις συντάξεις αλλά και στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα