Μανώλης Μαρκόπουλος στον RV: Το “The Rhodes Co – Lab” έχει ήδη φέρει θετική δημοσιότητα σε όλα τα επίπεδα των τουριστικών αγορών (audio)

«Ο ξενοδοχειακός κλάδος είναι περισσότερο έτοιμος από άλλες επαγγελματικές κατηγορίες να περάσει στην νέα εποχή του βιώσιμου τουρισμού»

«Ήδη από την εξαγγελία του, από τον Ιανουάριο του 2022 και πριν ακόμη αρχίσει η υλοποίησή του, το project “The Rhodes Co – Lab” έχει φέρει θετική δημοσιότητα στο νησί της Ρόδου, σε όλα τα επίπεδα των τουριστικών αγορών. Η βιωσιμότητα είναι η μεγάλη πρόκληση και το καθήκον μας απέναντι στις γενιές που έρχονται».

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Μανώλης Μαρκόπουλος, στο Πρωινό Xpress του Real Voice, με την Ρένα Παυλάκη.

Το project παρουσιάζεται επισήμως αύριο στις 5 το απόγευμα στο Ρόδος Παλάς (βλέπε εδώ σχετικά) και η υλοποίηση των δράσεων που περιλαμβάνει θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Ο κ. Μαρκόπουλος είπε ότι ο ξενοδοχειακός κλάδος είναι περισσότερο έτοιμος από άλλες επαγγελματικές κατηγορίες να περάσει στην νέα εποχή, καθώς εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει να εφαρμόζει στην πράξη αυτό που τώρα, μέσα από το “The Rhodes Co Lab», θα γίνει πιο συστηματικά και οργανωμένα.

Ακούστε τον εδώ:

Διαβάστε επίσης: Παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, η επίσημη παρουσίαση του project “The Rhodes Co-Lab Sustainable Destination”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα