Μάγκυ Μιχαηλίδου στον RV: Στόχος μας η ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της Ρυθμικής Γυμναστικής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Audio)

Καλεσμένη στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε η Προπονήτρια και Τεχνική Σύμβουλος του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΠΙΟΝΗ Κω κ. Μάγκυ Μιχαηλίδου συζητώντας για την επίσκεψη και παραμονή επί διήμερον στην Κω του Αθλητικού Συλλόγου Ροδίων Άθλησις το Σαβαβτοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου 2023 καθώς και την τεχνική και προπονητική συνεργασία των δύο συλλόγων με φόντο την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής στην Περιφέρειά μας.

“Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για την Ηπιόνη αλλά και για μένα προσωπικά η επιλογή μας από τον ΑΣ Ροδίων Άθλησις, έναν πολύ μεγάλο Εκπαιδευτικό και Αθλητικό Οργανισμό να συνεργαστεί μαζί μας και να δημιουργήσει τμήμα ρυθμικής γυμναστικής. Είμαστε σε επικοινωνία και τεχνική συνεργασία σύνθεσης νέων ασκησιολογίων και θα έχουμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε στο νησί μας εννέα (9) αθλήτριες μαζί με τους γονείς τους για μια διήμερη master class προπόνηση. Ανέκαθεν ήταν σκοπός μας η ανάπτυξη του αθλήματος της ρυθμικής γυμναστικής στα Δωδεκάνησα και χάιρομαι ιδιαιτέρως διότι μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια ανακαλύπτουμε οτι στην περιοχή μας υπάρχει πολύ ταλέντο το οποίο έχει ανάγκη σωστής καθοδήγησης και προπόνησης σ’ ένα πολύ επίπονο, δύσκολο και απαιτητικό άθλημα. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τις επιτυχίες των τελευταίων ετών μέσα από ένα νέο ξεκίνημα με καινούρια ταλέντα”, μερικά απ’ όσα δήλωσε η κ. Μιχαηλίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα