Μ. Σταυρής στον RV: Αυτονόητο ότι θα συμπράξω με τον Αντώνη Καμπουράκη στις εκλογές – Με την αποχώρηση Χατζηδιάκου, δεν υφίσταται παράταξη Χατζηδιάκου (ΗΧ)

Τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη για τη θέση του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας, αν και έχει εκλεγεί με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Φώτη Χατζηδιάκου στις τελευταίες εκλογές, εξήγησε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, ο Μιχάλης Σταυρής.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι συστρατεύθηκε στην κοινή προσπάθεια για να αποκτήσει η Δ.Ε. Καλλιθέας τις υποδομές και την εικόνα που της αξίζει, μία περιοχή με τρία μεγάλα χωριά, μία Ενότητα δύσκολη -όπως είπε- με προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν.

“Πέρα από την τιμή που μου έγινε από τον Δήμαρχο Ρόδου, τον οποίο και ευχαριστώ, πρέπει να επισημάνω ότι μετά την αποχώρηση του Φώτη Χατζηδιάκου, δεν υφίσταται πλέον παράταξη Χατζηδιάκου. Από τη στιγμή που ο επικεφαλής του συνδυασμού ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ηγεσία για την κεντρική πολιτική σκηνή, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Άλλωστε και η παράταξη Χατζηδιάκου έκανε παλαιότερα άνοιγμα προς στελέχη άλλων παρατάξεων, όπως και στην περίπτωση της Ελπίδας Ατσίδη, που εξελέγη με άλλο συνδυασμό και απορροφήθηκε από την παράταξη Χατζηδιάκου”, όπως τόνισε.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να κρίνεται με όρους κεντρικής πολιτικής σκηνής. Είναι πεδίο που απαιτεί όραμα, πράξεις μα πάνω απ’ όλα συνεργασία δυνάμεων», επισήμανε σχετικά.

“Είναι αυτονόητο ότι θα συμπράξω με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη στις προσεχείς εκλογές”, σημείωσε ο κ. Σταυρής.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα