Μ. Μαρκόπουλος, Πρόεδρος ΕΞΡ στον RV: Με τους καλύτερους οιωνούς προδιαγράφεται η νέα τουριστική σεζόν στη Ρόδο (audio)

Πολύ θετικά είναι τα μηνύματα για τη νέα τουριστική σεζόν που θα ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στη Ρόδο, σε ένα μήνα από τώρα στις αρχές Μαρτίου, με αυξημένη ζήτηση για τον προορισμό και πολλές διεθνείς πτήσεις, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 φιλοξενούμενος στο studio του σταθμού και τη Ρένα Παυλάκη στην εκπομπή Πρωινό Χ-press, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Μανώλης Μαρκόπουλος.

Ο κ. Μαρκόπουλος επισήμανε ότι κάποιος αριθμός ξενοδοχειακών μονάδων θα ανοίξουν με τις πρώτες αφίξεις τσάρτερ ώστε να φιλοξενήσουν τους πρώτους τουρίστες, πολλές ξενοδοχειακά συγκροτήματα στο νησί θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις αρχές Απριλίου που είναι και το Καθολικό Πάσχα και οι υπόλοιπες λίγο αργότερα στα τέλη του μήνα ή στις αρχές Μαίου, ξεκινώντας η νέα τουριστική περίοδος με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο Πρόεδρος της ΕΞΡ αναφέρθηκε εκτενώς και στα σημαντικά αποτελέσματα από τις Ημέρες Καριέρας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, στις οποίες συμμετείχε αντιπροσωπεία της Ρόδου με επικεφαλής τον ίδιο και μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, όπου σημαντικές δεσμεύσεις, πρωθυπουργικές εξαγγελίες και αρκετές συζητήσεις για τις ανάγκες των ανθρώπων της αγοράς εργασίας, κυριάρχησαν στις συζητήσεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Μανώλης Μαρκόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην εργασιακή ασφάλεια, τη διαρκή κατάρτιση, τις προοπτικές εργασιακής εξέλιξης και την ποιότητα ζωής που προσφέρονται στο νησί. Στη διάρκεια των Ημερών Καριέρας της ΔΥΠΑ, σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έγιναν απευθείας συζητήσεις εκπροσώπων ξενοδοχείων της Ρόδου με ενδιαφερόμενους για απασχόληση, καθώς επίσης παρουσιάσθηκε η πλατφόρμα Διασύνδεσης Εργασίας έτσι ώστε να έχουν πρόσθετη ωφέλεια όλα τα ξενοδοχεία – μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα