Μ. Καμμά: Με λυπούν τα όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση – Πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής είναι η Υγεία στο νησί

Με αφορμή τις καταγγελίες προς το πρόσωπό της από τον επικεφαλής της μειοψηφίας, Μανώλη Χατζηφούντα, η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά, απάντησε μέσω του Real Voice 99.5 και την εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” με τον Τέρη Χατζηιωάννου.

της Νατάσας Παμπρή

Η κα Καμμά δέχθηκε τα πυρά του επικεφαλής της παράταξης “Τήλος-Νέα Πνοή” ότι 11 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με “βεγγαλικά και πυροτεχνήματα”, με αφορμή τα όσα η ίδια κατήγγειλε στο πρόσφατο συνέδριο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την Υγεία και την έλλειψη γιατρών στα νησιά και ειδικότερα στην Τήλο.

Με λυπούν τα όσα ανέφερε ο κ. Χατζηφούντας στοχοποιώντας ακόμη και την οικογένειά μου, τόνισε η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά. «Ποιος από μας μπορεί να μιλήσει για την ΠΝΑΙ και τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο που συνέβαλε τα μέγιστα για την επίλυση των θεμάτων της Υγείας με οικονομικά κίνητρα και εξοπλισμούς χωρίς να έχει την αρμοδιότητα», ανέφερε η Καμμά, τονίζοντας ότι εκμισθώνεται και σπίτι για τον γιατρό που υπηρετεί στο νησί, στην περιοχή Λειβάδια.

«Πρέπει να είμαστε πιο διεκδικητικοί και να μην υπάρχουν αντιπολιτευτικές κορώνες για την Υγεία», επισήμανε επιπροσθέτως η Δήμαρχος Τήλου.

Αναλυτικότερα η κα Καμμά, επισήμανε:

Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ και έχω σταθεί στην τελευταία του φράση ότι το θέμα της υγείας και της υγειονομικής κάλυψης του νησιού μας που το θεωρεί το πιο σπουδαίο πράγμα και πώς μπορεί λοιπόν πάνω σε αυτό να κάνει ένα τόσο μικροπολιτικό παιχνίδι και το λέω αυτό γιατί στο κείμενο συμπερασμάτων της ΠΕΔ συμπεριλαμβάνονται προτάσεις μας για την Υγεία. Πραγματικά με λυπεί πάρα πολύ το γεγονός το να στοχοποιεί μία οικογένεια, αυτή της κόρης μου, η οποία βρίσκεται στο νησί της Τήλου μια νέα οικογένεια που έχει τρία παιδιά το ένα εκ των οποίων έχει 80% αναπηρία και να αναφέρει ότι ένα παλιό οίκημα του Δήμου το οποίο ουσιαστικά ήταν εγκαταλειμμένο και παρατημένο και το χρησιμοποιούσαμε ως αποθήκη και είναι σε ένα πολύ κεντρικό σημείο του Μεγάλου Χωριού αποφασίσαμε με αφορμή την ανάπλαση που κάνουμε στους κοινόχρηστους χώρους στην πλατεία του χωριού, να το δώσουμε βάζοντας μάλιστα ως όρο να γίνει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καφέ γιατί δεν μπορεί να γίνει και τίποτα άλλο γιατί είναι πάρα πολύ μικρό, για να πάρει ζωή το χωριό και η κόρη μου μαζί με έναν άλλο συνεργάτη αποφάσισαν να το εκμισθώσουν και ο κ. Χατζηφούντας αναφέρθηκε σε αυτό. Είναι πάρα πολύ λυπηρό αυτό το πράγμα. Να χρησιμοποιείται μία οικογένεια που έχει ένα παιδί με 80% αναπηρία.

Υπάρχει πληθώρα επιστολών η οποία είναι στη διάθεσή τη δική σας και παρεμβάσεων βέβαια όλα αυτά τα χρόνια που είμαι δήμαρχος το θέμα της υγειονομικής κάλυψης του νησιού είναι κυριότερο που απασχολούσε αυτή τη δημοτική αρχή μετά από 30 χρόνια που είχαμε τον αείμνηστο Τάσο Αλιφέρη. Έχουμε και συνεργασία με όλους τους βουλευτές και τώρα δεν μπορώ να μη σταθώ στους βουλευτές στον κ. Κονσόλα, στον κ. Παππά που είχαμε πολύ στενή συνεργασία στο θέμα της κινητροδότησης των γιατρών στο τελευταίο νομοσχέδιο που πέρασε. Δεν εισακούστηκαν όμως και αυτή ήταν η προτροπή μου στο συνέδριο της ΠΕΔ ότι πρέπει να γίνουν πιο διεκδικητικοί με την με την έννοια ότι δεν πρέπει να τους χαϊδεύουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα