Μ. Μπαφίτη, Πρόεδρος “Helioussa Lions” στον RV: Τον Μάιο τα εγκαίνια της ανακαινισμένης μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Ρόδου (audio)

Μια πρωτοβουλία της Λέσχης Helioussa Lions Rhodes γίνεται πράξη με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Το μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο απηύθυνε μέσω του Real Voice 99.5 η Πρόεδρος της Λέσχης «Helioussa Lions Rhodes», Μαρία Μπαφίτη, για τη μεγάλη βοήθεια, γιατί στήριξε όλα τα Δωδεκάνησα, όλους τους συμπολίτες μας -όπως είπε μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη, ώστε οι νησιώτες να έχουν μία υγεία που τους αξίζει πραγματικά, αναφορικά με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Ρόδου, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Μια πρωτοβουλία της Λέσχης Helioussa Lions Rhodes γίνεται πράξη με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τα εγκαίνια προγραμματίζονται για τα μέσα Μαΐου, όπως είπε σχετικά η κα Μπαφίτη. Σε ένα μήνα δηλαδή από τώρα, οι Δωδεκανήσιοι νεφροπαθείς θα πραγματοποιούν τις θεραπείες τους σε έναν πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο χώρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Helioussa Lions Rhodes» και κοινή συνεργασία με το Γ.Ν. Ρόδου, η οποία βρήκε την ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, μέσω της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Σταύρο Τσαντή.

Άλλωστε προσφάτως, για την πορεία ολοκλήρωσης της μονάδας με σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και δωμάτια νοσηλείας, επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη η Πρόεδρος της Λέσχης, L. Μαρία Μπαφίτη, η Α’ Αντιπρόεδρος, L. Βασιλική Πετρωνιάτη και η Ταμίας, L. Ελένη Παππά, όπου, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Νίκου Τσουκαλά, διαπίστωσαν ότι οι εργασίες, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια συνολικού κόστους 137.000 ευρώ καθώς και με δωρεές πολιτών, οδεύουν στο τέλος τους, με πιθανή ημερομηνία παράδοσής της στους ασθενείς εντός του μήνα Μαΐου.

Η Πρόεδρος L. Μαρία Μπαφίτη δήλωσε σχετικά:

«Ξέραμε ότι η επιθυμία της Helioussa Lions Rhodes θα έβρισκε στο πρόσωπο του Γιώργο Χατζημάρκου όχι απλώς έναν συμπαραστάτη-είναι γνωστή η προτεραιότητα που δίνει με πράξεις στα θέματα της υγείας των νησιωτών, αλλά πρωτίστως έναν αξιόπιστο συμπαραστάτη, που θα φέρει εις πέρας αυτό που υπόσχεται και αναλαμβάνει. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπογράμμισε:

«Η πολιτική πρέπει να είναι κοντά στον πολίτη και οι δημόσιοι φορείς κοντά στην κοινωνία και τις πρωτοβουλίες των μελών της, όταν αυτές προασπίζονται το κοινό καλό. Όλα για την υγεία είναι η δική μας δέσμευση, που προσπαθούμε να κάνουμε πράξη με μικρά και μεγάλα έργα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα