Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκίνημα περιοδειών από τη «γαλάζια» Κρήτη

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει στο Μαξίμου, λόγω της ορκωμοσίας της υπηρεσιακής κυβέρνησης, και την Πέμπτη, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα «μετακομίσει» στο γραφείο του στην Πειραιώς και στον τρίτο όροφο.

Μαζί του θα είναι και οι στενοί του συνεργάτες, με τους οποίους θα ξεκινήσει το σχεδιασμό των επόμενων τεσσάρων κρίσιμων εβδομάδων με ένα στόχο: την ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει ζητήσει από τα στελέχη και τους συνεργάτες του να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση ως μια εντελώς διαφορετική προεκλογική εκστρατεία, στην οποία καμία ψήφος δεν είναι δεδομένη και δεν βρίσκεται εντός της κάλπης. Χρειάζεται όπως τους διεμήνυσε να είναι σοβαροί, μετρημένοι και να μην προκαλέσουν με τις συμπεριφορές τους πολίτες, καθώς φαινόμενα αλαζονείας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά από τον ίδιο.

Ο κ. Μητσοτάκης ήδη έχει αποφασίσει να ξεκινήσει και πάλι την προεκλογική του εκστρατεία από την Κρήτη τις επόμενες ημέρες. Εξάλλου εκτός από… γούρι, γυρίζει στο νησί δικαιωμένος, μια και όπως είχε δεσμευτεί η Κρήτη έγινε «μπλε» και θέλει να ευχαριστήσει τα στελέχη αλλά και τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πάντως έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να καταρτίσουν οδικό χάρτη προεκλογικών περιοδειών, που στο επίκεντρό τους θα έχουν τις περιοχές όπου η Ν.Δ. μπορεί να βελτιώσει τα ποσοστά της και σε εκείνους κυρίως τους νομούς που τα «δεξιά κόμματα» είχαν υψηλά ποσοστά. Στόχος είναι να προσελκύσει όσους περισσότερους μπορεί, αλλά κυρίως να αποδυναμώσει κόμματα που πήραν δυσαρεστημένους δεξιούς ψηφοφόρους. Μάλιστα, στο επίκεντρο των περιοδειών θα βρεθεί η Βόρεια Ελλάδα, καθώς εκεί από την πρώτη αναμέτρηση είχαν εντοπιστεί απώλειες. Ο κ. Μητσοτάκης παράλληλα ζήτησε κυρίως από τους βουλευτές του που έχουν εκλεγεί να στηρίξουν τις περιοδείες σαν να ζητάνε ακόμη το σταυρό προτίμησης των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα