Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κυριάκου Κασάπη προς Αντώνη Καμπουράκη 

 

Απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κυριάκου Κασάπη προς Αντώνη Καμπουράκη 

Απαιτεί αριστοτεχνική δεξιοτεχνία να προκαλεί κάποιος συνεχώς το κοινό αίσθημα, να βλέπει παντού φαντάσματα και να δημιουργεί προσκόμματα στις δημοκρατικές διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Καμπουράκης το έχει καταφέρει και αυτό.

Η πρόσκληση για τη συμμετοχή του κ. Βάιου Καλοπήτα στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εστάλη την Δευτέρα 22 Απριλίου, όπως ορίζει ο κανονισμός καθώς είναι υποχρεωτικό να μεσολαβούν τουλάχιστον τρεις ημέρες μεταξύ αποστολής πρόσκλησης και συνεδρίασης του σώματος.

Η απόφαση για την έκπτωση του κ. Καλοπήτα από τα καθήκοντά του, επιδόθηκε στο Προεδρείο σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου 2024 και συνεπώς ορθώς έλαβε την πρόσκληση και ορθώς έπραξαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το ότι ο κ. Καμπουράκης είναι εκτός τόπου και χρόνου είναι γνωστό, ας φροντίσουν τουλάχιστον οι συνεργάτες του να τον προστατέψουν από τις ιδεοληψίες που τον διακατέχουν για να σταματήσει να εκτίθεται όχι μόνο απέναντι στους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και απέναντι στον ροδιακό λαό.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό, ένας πρώην Δήμαρχος που είχε την τιμή να υπηρετήσει αυτό το νησί και τους κατοίκους του, να συμπεριφέρεται οδηγούμενος από την μικροπρέπεια και το μένος του κατ΄αυτόν τον τρόπο απέναντι σε δημοκρατικά εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους.

Αν δεν είναι σε θέση ο ίδιος να αντιληφθεί την εμμονική και εκδικητική συμπεριφορά του, η οποία δυσχεραίνει πλέον έμπρακτα την ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ο ρόλος του οποίου είναι να υπηρετεί τον ροδιακό λαό, συνιστούμε στους συνεργάτες του να τον προστατέψουν από κακό εαυτό του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα