Κυκλοφόρησε το τραγούδι “Έλα μαζί μου στους Λειψούς” ένα μουσικό δημιούργημα του Δημάρχου Φώτη Μάγγου με τον γνωστό ράπερ “Μιχαλάρα” (video)

Κυκλοφόρησε σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 από τα συνδρομητικά κανάλια μουσικής της γνωστής εταιρείας Heaven Music το νέο τραγούδι “Έλα Μαζί Μου Στους Λειψούς”.

Ένα μουσικό δημιούργημα, από κοινού, του Δημάρχου Φώτη Μάγγου με το γνωστό ράπερ “Μιχαλάρα” . Ελκυστική μουσική, όμορφος στίχος, υπέροχη ερμηνεία, που με την εξαιρετική οπτικοποίηση του, σε συνδυασμό με τις μοναδικές ομορφιές των Λειψών, αποτελεί μία δυνατή διαφήμιση για το νησί των Λειψών, που όμως δεν ξεχνά και τα γειτονικά νησιά στα οποία κάνει αναφορά,

Απολαύστε το!


H ανάρτηση του δραστήριου και πολυτάλαντου Δημάρχου των Λειψών Φώτη Μάγκου για το πως δημιουργήθηκε το τραγούδι :

Ποτέ δε φανταζόμουν πως μια τυχαία συνάντηση με το γνωστό Ράπερ “Μιχαλάρα” σε παραλία του νησιού, κάποιο καλοκαίρι, θα γινόταν αφορμή για συνεργασία με την μουσική εταιρεία “Heaven”.

Πολύ περισσότερο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι με κάποιον τρόπο θα μετέτρεπα σε μία δημιουργία τα συναισθήματά μου για δύο πράγματα που λατρεύω πάρα πολύ , τον τόπο μου και το τραγούδι.

Πρόκειται για ένα μουσικό δημιούργημα, από κοινού με το “Μιχαλάρα”, που μας έδωσε πολύ χαρά.

“ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ” είναι ο τίτλος του τραγουδιού που σας καλεί με τον ερωτικό του στίχο και την εύηχη μελωδία του να ταξιδέψετε μαζί μας με φάρο τα έντονα συναισθήματα που σίγουρα θα σας προκαλέσει.

Από σήμερα ξεκινάει η εφαρμογή του πλάνου προβολής του τραγουδιού που έχει αποφασίσει η εταιρεία και απ’ τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να το ακούτε στα συνδρομητικά κανάλια μουσικής.

Ελπίζουμε να το αγαπήσετε όσο εμείς!!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα