Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο για τον εορτασμό του Κωνσταντίνου του Υδραίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην πόλη της Ρόδου την 14 Νοεμβρίου 2023 λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της μνήμης του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Συγκεκριμένα: α) από 10.30’ ώρα έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων θα ισχύσει σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί των οδών Ν. Μανδηλαρά, Ι. Δραγούμη, 28ης Οκτωβρίου, πλατεία Ακαδημίας, Γρ. Λαμπράκη, πλατεία Κύπρου, Γαλλίας, 7ης Μαρτίου, πλατεία Ελευθερίας και Γ. Ευσταθίου. β) από 08.00’ ώρα έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων επί της πλατείας Ελευθερίας, επί της οδού Ι. Δραγούμη από τη συμβολή της με την οδό Νικ. Μανδηλαρά έως τη διασταύρωσή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου και της οδού 28ης Οκτωβρίου από τη συμβολή της με την οδό Ι. Δραγούμη έως την πλατεία Ακαδημίας (μόνο στο δεξιό τμήμα της οδού ως προς την κανονική κατεύθυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα