Κρουαζιερόπλοιο 195 μέτρων από την 1η Ιουνίου θα προσεγγίζει τη Λέρο – Δήλωση του Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη

“Τους τελευταίους δυο μήνες όλα έδειχναν ότι η κρουαζιέρα από Τσεσμέ-Ρόδο-Κω-Λέρο θα ακυρωνόταν λόγω προβλήματος με τη συνθήκη Σέγκεν”, δηλώνει ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης.

Όπως τονίζει, με δική του παρέμβαση προς τα συναρμόδια υπουργεία και τη δημοσιοποίηση του θέματος στα μέσα ενημέρωσης, είχε ως αποτέλεσμα χθες το απόγευμα να δοθεί η λύση.
“Η κρουαζιέρα αυτή είναι πλέον γεγονός!!!
Κρουαζιερόπλοιο 195 μέτρων με 600 επιβάτες καθε Τετάρτη και Σάββατο από 1 Ιουνίου έως 10 Οκτώβρη θα προσεγγίζει τον κόλπο της Αγίας Μαρίνας.
Ευχαριστώ πολύ τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, τον υπουργό και τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά για τις ενέργειες τους.
Η Λέρος πλέον ταξιδεύει….
Με αισιοδοξία και αξιοπρέπεια”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λέρου, φανερά ικανοποιημένος από τη θετική εξέλιξη του θέματος που θα τονώσει την τοπική οικονομία του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα