Κωσταντίνος Χόνδρος στον RV: H Μαρίνα Κω θα εισέλθει δυναμικά στον τομέα του Mega Yachting. (Audio)

Καλεσμένος στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Μαρίνας Κω κ. Κωνσταντίνος Χόνδρος συζητώντας για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των Μαρινών Ανατολικής Μεσογείου στην οποία συμμετέχει και η Μαρίνα της Κω.

Μετά τις διεθνείς βραβεύσεις της Μαρίνας Κω, ήρθε και η εν λόγω στρατηγική συνεργασία για εμάς ανοίγοντας νέους δρόμους. Έχουμε επενδύσει στη στρατηγική ανάπτυξη της Μαρίνας μας σ’ ένα διεθνές περιβάλλον. Το μνημόνιο συνεργασίας με τις Μαρίνες της Ανατολικής Μεσογείου εισάγει κάτι καινοτόμο σε όλο το πεδίο του θαλάσσιου τουρισμού, δίνοντας αναβαθμισμένο ρόλο στην Κω” μερικά απ’ όσα δήλωσε ο κ. Χόνδρος.

Για τα όσα σηματοδοτεί η συνεργασία της Μαρίνας Κω με μεγάλες μαρίνες όπως αυτή της Αγίας Νάπας Κύπρου ο κ. Χόνδρος δήλωσε τα εξής: “Το γεγονός οτι η Μαρίνα της Κω θα συνεργάζεται με μαρίνες όπως αυτή της Αγίας Νάπας που αποτελεί επένδυση ύψους 600 εκ. ευρώ, σηματοδοτεί το άνοιγμα ενός νέου δρόμου προοπτικής για εμάς, καθότι θα συνδεθούμε με έναν κομβικό εταίρο δικτυωμένο με έτερες μεγάλες μαρίνες απ’ την αραβική χερσόνησο. Καθόλου τυχαία και η παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου στο Ντουμπαϊ αυτές τις μέρες, στην COP28. Η συγκεκριμένη συνεργασία μας εντάσσεται σε μια γενικότερη επιχειρηματική επιλογή μέσα σε ένα κλίμα έντονου διεθνούς ανταγωνισμού”.

Ιδιαίτερη η αναφορά του κ. Χόνδρου και στην επιβεβλημένη ανάγκη συνεχούς ανάπτυξης της Μαρίνας Κω, είτε όσον αφορά την επέκταση αυτής αλλά και των λοιπών λιμενικών εγκαταστάσεων του νησιού μας, είτε όσον αφορά την ενίσχυση των υποδομών της Κω: “Είναι γεγονός οτι είμαστε σ’ ένα καλό επίπεδο υποδομών κάτι που είναι διεθνώς διακριτό. Σίγουρα η συνεργασία μας αυτή θα μας βοηθήσει και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, αλλά και στη συνεχή ανάπτυξη των υποδομών μας, με απώτερο σκοπό να εισέλθουμε ακόμα πιο δυναμικά και στον τομέα του mega yachting”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα