Κοριτσάκι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Κω το 2023

Έφτασε η πρωτοχρονιά και για την μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Κω με 3 ημέρες καθυστέρηση.

Το πρωί της Τρίτης 3 Ιανουαρίου γεννήθηκε ένα πανέμορφο χαριτωμένο κοριτσάκι σκορπίζοντας χαρά και αισιοδοξία. « Το μωρό αυτό είναι το πρώτο για το 2023 και είμαστε χαρούμενοι που συνεχώς αυξάνονται οι γέννες στην Κω» σημείωσε μιλώντας στο Βήμα της Κω ο διευθυντής της κλινικής κ. Ιωάννης Κοτσίδας.

Η νεογέννητη ήρθε στον κόσμο στις 09.45 το πρωί της Τρίτης με την ίδια και την μητέρα της να είναι καλά στην υγεία τους. Με μεγάλη χαρά όλο το προσωπικό της κλινικής υποδέχτηκε τα χαρμόσυνα νέα για το 2023 όπως το ίδιο χαρούμενα αποχαιρέτησαν το 2022 αφού στις 31 Δεκεμβρίου γεννήθηκαν δύο πανέμορφα μωρά στο νοσοκομείο μας.

Αξίζει να τονιστεί ότι την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υπογεννητικότητας, στο νοσοκομείο της Κω αυξάνονται συνεχώς οι γέννες καθώς υπάρχουν 3 εξαιρετικοί γυναικολόγοι και άρτιο προσωπικό καθώς και θερμοκοιτίδα και υλικά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κλινική δεν χρειάζεται ενίσχυση καθώς θα πρέπει να ενισχυθεί το νοσοκομείο με παιδιάτρους και φυσικά μαίες.

Οι περισσότερες νέες μητέρες, επιλέγουν να γεννήσουν στην Κω διότι η κλινική λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα. Οι αριθμοί εξάλλου δείχνουν ότι αυξάνονται οι γεννήσεις στο νοσοκομείο μας κάτι που δεν συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ευχόμαστε στο νεογέννητο κοριτσάκι να ζήσει , να έχει πάντα τύχη εκείνη και η οικογένειά της και να έχουμε πάντα χαρμόσυνες ειδήσεις από την μαιευτική κλινική.

vimatisko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα