Κωνσταντίνα Σβύνου στον RV: Η επιτυχία μας το 2022 δεν ήταν συγκυριακή (HX)

"Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε τις επιτυχίες τνω προηγούμενων ετών", δηλώνει η πρόεδρος του ΙΤΕΠ και τη ΕΞΚ

“Και το 2022, το Νότιο Αιγαίο ήταν πρωταθλητής και πρωταγωνιστής στον ελληνικό τουρισμό. Δεν ήταν συγκυριακή η επιτυχία μας. Ακολουθεί το σερί των ρεκόρ που ξεκίνησε το 2016 και συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες, με σχέδιο, συνεργασία και πολλή δουλειά. Οι προκαρατήσεις δείχνουν ότι θα έχουμε και ένα πολύ καλό 2023. Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε τις επιτυχίες τνω προηγούμενων ετών.”

Αυτό δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5  η Κωνσταντίνα Σβύνου, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω (ΕΞΚ) και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ).

Η κα Σβύνου είπε ακόμη ότι οι ανησυχίες για τη νέα χρονιά δεν εστιάζονται στις αφίξεις, αλλά στο σκέλος των εσόδων, αφού ήδη από φέτος αποτυπώνονται στην κατά κεφαλή δαπάνη των επισκεπτών, οι επιπτώσεις της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη. Όσο για τα ξενοδοχεία, το λειτουργικό κόστος κατά τη σαιζόν του 2022 αυξήθηκε κατά 35%.

 

Ακούστε την εδώ:


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα